Indrumari in comunitatea Mysport.ro


Respectați comunitatea MYSPORT.RO
Nu cerem același respect cuvenit călugărițelor, vârstnicilor și neurochirurgilor. Ceea ce vrem să transmitem este să nu abuzați de site. Orice aspect nou al comunității pe MYSPORT.RO implică un anumit grad de încredere. Avem încrederea că sunteți responsabili și milioane de utilizatori respectă această încredere, așadar, fiți unul dintre ei.

Analizăm înregistrările marcate ca nepotrivite
Bine, asta ne privește mai mult pe noi decât pe voi. Când o contributie (prin contributie intelegem text, foto, video, link, comentariu) este marcată ca fiind nepotrivită, revedem contributia pentru a stabili dacă încalcă Condițiile noastre de utilizare – contributiile marcate nu sunt automat scoase din sistem. Dacă vă scoatem contributia după ce am analizat-o, fiți siguri că am îndepărtat-o dintr-un motiv întemeiat, și ar trebui să ne luați în serios notificarea de avertisment. Respirați adânc, citiți Condițiile si termenii de utilizare și încercați să priviți din perspectiva noastră. Dacă găsiți alte contributii pe MYSPORT.RO cu aceleași încălcări, vă rugăm să le raportati pentru a le analiza și noi!

Nu întreceți măsura
Iată câteva reguli de bun simț care să vă ajute să nu intrați în bucluc:

 • MYSPORT.RO nu este destinat pornografiei sau conținutului sexual explicit. Dacă acestea vă caracterizează contributia, chiar daca este o înregistrare cu dumneavoastră, nu o postați pe MYSPORT.RO.
 • Nu postați contributii care să arate lucruri rele, cum ar fi agresarea animalelor, consumul de droguri sau cum se fac bombele.
 • Violența vizuală sau gratuită nu este permisă. Dacă Contributia voastră prezintă pe cineva care este rănit, atacat sau umilit, nu o postați.
 • MYSPORT.RO nu este un site șocant. Nu postați Contributii violente cu accidente, cadavre și alte asemenea lucruri.
 • Respectați legea dreptului de autor. Încărcați doar Contributii pe care le-ați făcut singuri sau pe care sunteți autorizați să le folosiți Asta înseamnă să nu încărcați Contributii pe care nu le-ați făcut, și nu folosiți conținut în înregistrările voastre asupra căruia altcineva să aibă drept de autor, cum ar fi clipuri muzicale, fragmente din programe cu drept de autor sau înregistrări făcute de alți utilizatori, fără autorizațiile necesare. Citiți Sfaturi drept de autor pentru mai multe informații. MYSPORT.RO nu isi asuma nici o raspundere daca incalcati legea dreptului de autor.
 • Încurajăm vorbirea neîngrădită și apărăm dreptul fiecăruia de a exprima puncte de vedere neconvenționale. Dar nu acceptăm discursul despre ură (discurs care să atace sau să înjosească un grup în funcție de rasă sau de originea etnică, de religie, handicap, sex, vârstă, statut de veteran și orientare/identitate sexuală).
 • Avem toleranță zero pentru comportamentul de răpire, urmărire, amenințări, hărțuire, violarea intimității sau dezvăluirea datelor personale ale altor membri. Oricine este surprins făcând aceste lucruri, va avea interdicție permanentă pe MYSPORT.RO.
 • Toată lumea urăște spam-ul. Nu creați descrieri care să inducă în eroare, etichete, titluri sau marcatori pentru a avea mai multe vizionări. Nu este în regulă să postați conținut foarte mare nedorit, fără un scop anume și care se repetă, inclusiv comentarii și mesaje personale.
Vă rugăm să luați aceste reguli în serios și să le rețineți. Nu încercați să căutați portițe sau să le evitați cu șmecherii avocățești - înțelegeți-le doar și încercați să respectați spiritul în care au fost create. Încălcarea Condițiilor de utilizare poate avea drept urmare o notificare de avertisment sau rezilierea contului. Dacă vi se reziliază contul, vi se interzice să mai creați alte conturi noi.

MYSPORT.RO este pentru comunitatea pasionata de sport
Amintiți-vă că aceasta este comunitate a voastră! Fiecare utilizator MYSPORT.RO în parte face site-ul ceea ce este, așadar nu vă fie teamă să interveniți și să vă implicați!
 • Amuzați-vă cu site-ul. Aveți aici multe de văzut și o mulțime de oameni care fac lucruri incredibile - unul dintre aceștia poți fi chiar tu! Echipamentele devin din ce în ce mai ieftine și mai ușor de folosit, așadar plonjați și distrați-vă.
 • Transmiteti-le oamenilor ceea ce gândiți. Feedback-ul face parte din experiență iar când acesta se face cu respect, poate fi o modalitate minunată de a vă face prieteni, de a împărtăși povești, și de a vă valorifica timpul petrecut pe MYSPORT.RO. Așadar, lăsați comentarii, dați note si comentați Contributiile care vă marchează, introduceți conținut interesant - aici se petrec multe, iar voi puteți participa în multe feluri.
 • Se poate să nu vă placă tot ceea ce vedeți. Există conținut aici care vă poate ofensa - dacă considerați că încalcă Condițiile de utilizare, atunci faceți click pe "Raporteaza neadecvat" sub înregistrarea pe care o urmăriți pentru a o trimite spre a fi analizată de personalul MYSPORT.RO. Dacă nu, atunci gândiți-vă să faceți click pe altceva - de ce să vă irosiți timpul urmărind înregistrări care nu vă plac?
Asta-i tot! Mulțumim pentru lectură!