sabin burea

Director Editorial (Slatina)

1253 opinii

10 fotografii

5 videoclipuri

385 prieteni

5 abonați

4665 like-uri

2728 comentarii

sabin burea

8 Aprilie 2018, 10:26 • Vezi toate opiniile lui sabin burea

HANDBAL: Tavalug CSM

           CSM Bucuresti-Metz 34-21 in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin, poate ca nici cei mai infocati suporteri ai multinationalei ce reprezinta Romania nu se asteptau la o astfel de performanta tinand cont de evenimentele petrecute in ultima luna, iata insa ca fetele in frunte cu Cristina Neagu s-au mobilizat exemplar reusind o prestatie de exceptie cum numai marile echipe pot reusi in momentele importante. Pana acum situatia e la indigo cu aceea de anul trecut cand antrenorul Per Johansson a fost adus inaintea sfertului de finala cu Ferencvaros, sunt sanse mari ca istoria sa se repete si CSM sa ajunga in Final Four-ul care va avea loc tot la Budapesta. Aseara in Polivalenta bucuresteana toate au mers din plin: atacul a fost imaginativ si eficient, interii Neagu si Kurtovic au facut ravagii fiind sustinuti ideal de centrul Gullden, pivotii Manea si Frafjord s-au luptat cu folos la semicercul advers, extremele Hagman si Curea au macinat in permanenta flancurile inamice, portaritele Grubisic si Ungureanu si-au facut datoria la superlativ. Formidabila defensiva in repriza a doua, defensiva ideala cu care se pot emite pretentii reale pentru castigarea trofeului Champions League. A contat mult si atmosfera electrica pe care a creat-o publicul bucurestean, un public avid de mare performanta in sport, performanta din pacate atat de rara in zilele noastre.
Treisprezece goluri avans, in mod normal nimic nu se mai poate intampla insa s-au vazut remontari spectaculoase asa ca nu trebuie sa zicem hop pana n-am sarit parleazul, Metz e totusi o echipa periculoasa care nu trebuie subestimata, e campioana din tara actualei campioane mondiale, noroc ca nu-l are antrenor pe Olivier Krumholtz, cu el in mod cert tavalugul CSM nu s-ar fi manifestat atat de plenar seara trecuta, sa ne bucuram pentru aceasta splendida victorie si sa asteptam cu incredere returul de pe 15 aprilie atunci cand, in mod logic, campioana Romaniei la handbal feminin va bifa a treia calificare consecutiva pentru Final Four.

Sunt 1 persoane carora le place.
Cristian Baltaru În mod normal C.S.M.București este calificată în Final Four-ul de la Budapesta,dar abia acolo va începe greul pentru ele.

9 Aprilie 2018, 15:47 • Imi place

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.