sabin burea

Director Editorial (Slatina)

1253 opinii

10 fotografii

5 videoclipuri

385 prieteni

5 abonați

4665 like-uri

2728 comentarii

sabin burea

14 Mai 2018, 15:38 • Vezi toate opiniile lui sabin burea

HANDBAL: Al doilea "bronz" consecutiv

           20-26 cu Gyor si 31-30 cu Rostov-Don, acestea sunt rezultatele inregistrate de campioana Romaniei, CSM Bucuresti, la turneul final al Ligii Campionilor la handbal feminin. Bineinteles ca ne-am fi dorit mai mult in conditiile in care, vorba Cristinei Neagu, Gyor parea sa nu mai fie chiar o sperietoare dupa ce Nora Mork s-a accidentat serios si n-a mai putut evolua in Final Four. Din pacate insa nici CSM n-a fost in acest sezon echipa care sa isi depuna cu argumente candidatura la castigarea Champions League, au fost prea multe oscilatii in joc, s-a jucat parca prea mult individual, unele handbaliste care stiau ca pleaca la sfarsit de sezon au parut mai putin interesate asa ca s-a ajuns la schimbare de antrenor exact ca anul trecut, Per Johansson fiind adus tot inaintea sfertului de finala, de asta data in locul lui Helle Thomsen. Si rezultatul final a fost identic cu cel din 2017, reprezentantele Romaniei s-au mobilizat bine in finala mica pe care au castigat-o nu fara emotii in fata unei echipe care s-a intarit fata de editia trecuta a Ligii si care la anul vrea trofeul dupa ce a reusit deja sa il antameze pentru banca tehnica pe spaniolul Martin Ambros.
                 Dupa ce a produs marea si placuta a Ligii Campionilor la handbal feminin in 2016, CSM Bucuresti se claseaza pentru a doua oara consecutiv pe locul 3, al doilea podium consecutiv, nu-i putin lucru sa te mentii in elita cluburilor europene atunci cand provii dintr-o tara in care foarte rar se construieste ceva durabil. La anul se vor schimba liniile la CSM, pleaca jucatoarele nordice si cele din Franta, vin in schimb cateva dintre titularele de la Vardar, si ele jucatoare de mare valoare, sa speram ca vor aduce ceva din "rautatea" pozitiva a celor din fosta Iugoslavie astfel ca si in 2019 campioana Romaniei sa ajunga in Final Four si sa aiba mai multe sanse la castigarea trofeului decat a avut in 2018.

Sunt 1 persoane carora le place.
Cristian Baltaru Degeaba a câștigat Cristina Neagu un trofeu individual,de golgeteră a Ligii Campionilor la handbal feminin,dacă n-a câștigat Liga Campionilor cu C.S.M.București,iar în meciu cu Gyor și ea și colegele ei s-au făcut de râs.

15 Mai 2018, 21:54 • Imi place

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.