sabin burea

Director Editorial (Slatina)

1253 opinii

10 fotografii

5 videoclipuri

385 prieteni

5 abonați

4665 like-uri

2728 comentarii

sabin burea

23 Iulie 2018, 15:05 • Vezi toate opiniile lui sabin burea

ALB-ROSU: Chinuit si norocos

               DINAMO-F.C Voluntari 2-1 in prima etapa a Ligii 1, nici n-am apucat sa ne sedimentam impresiile dupa Mondial ca a si inceput maneaua noastra, campionatul nostru cel de toate zile, fotbalul nostru tot mai prizarit, am ajuns sa facem nul acasa cu Luxemburgul, o sa ziceti ca si Franta in preliminarii, da, da’ Deschamps e campion mondial, Negoita e cum l-am lasat, cu investitii minuscule vrea sa scoata maximum, visul de aur e un loc in play-off , sa scapam de la retrogradare ca in Europa decat asa mai bine lipsa, chin teribil cu Voluntarii, desi lipsiti de omogenitate oamenii lui Oprita au jucat mai legat si ar fi meritat un punct, vezi ocazia enorma din ultimul minut regulamentar, alb-rosii s-au trezit abia la 0-1, tinereii s-au vazut fara concurenta si au prestat fara explozie, piesele grele au inotat si ele, s-a scos Nistor cu inventia primului gol, Bratone are meritul de a fi reactionat rapid in momentul greu, oricum n-avea nimic de pierdut, sa-l mai vedem pe acest Sorescu, e nevoie de oameni de calitate pe benzi acolo unde trebuie aerisit jocul pentru a crea ocazii de poarta, importante sunt cele trei puncte chiar daca Voluntarii erau si inca sunt una dintre victimele preferate.
           Inceput chinuit si norocos, avem a ne ingrijora in vederea derby-ului de traditie, jucatorii trebuie sa se mobilizeze la maximum, in primul rand sa nu ne facem de ras, n-ar strica nici vreun punctulet, nici ei nu sunt zmei, au zbarcit-o lamentabil la Giurgiu, se duc si prin Slovenia, hai ca se poate, e momentul sa iasa la rampa priceperea  tehnico-tactica a lui Bratone, pana acum s-a dovedit un bun antrenor pentru play-out dar de-abia duminica viitoare e primul lui examen cu adevarat serios in noua meserie.

Sunt 1 persoane carora le place.
Cristian Baltaru O fi fost victoria lui Dinamo în fața Voluntariului chinuită,dar sunteți lideri după prima etapă,la egalitate cu Mediașul(care ar fi trebuit să facă egal,2-2 cu Chiajna,dar arbitrii n-au văzut faptul că mingea șutată de un jucător al Concoridiei a fost prinsă în poartă de poratarul gazdelor)..Este după prima etapă codașa(sau primtre codașe)F.C.S.B.-ul?Este! :) :) :) Deci Derbyul va fi între lidera Dinamo și codașa F.C.S.B. :) :) :) :)

24 Iulie 2018, 11:25 • Imi place (1 persoane)

sabin burea Asa e, FCSB e codasa dar duminica e clar favorita prin prisma lotului, ca nu stiu sa-l puna in valoare e alta poveste. Sa vedem!

24 Iulie 2018, 11:34 • Imi place

Cristian Baltaru Vom vedea duminică ce va fi,Sabine,eu aș vrea ca Dinamo să-i încurce pe cei de la F.C.S.B.în acest început de campionat.

28 Iulie 2018, 19:14 • Imi place (1 persoane)

sabin burea Uite ca i-am incurcat!

30 Iulie 2018, 06:08 • Imi place

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.