redbluearmy

Director Editorial

369 opinii

5 fotografii

22 videoclipuri

84 prieteni

1 abonați

1420 like-uri

6302 comentarii

redbluearmy

25 Ianuarie 2018, 11:36 • Vezi toate opiniile lui redbluearmy

Simona...

Aceasta editie de Australian Open a consemnat pentru Simona depasirea unor borne, cel putin psihologice, daca nu chiar si valorice. Mai intai, hopul sferturilor, cand a invins-o pe Pliskova, ca ulterior, azi, sa treaca de Kerber si sa obtina locul de finalista la Australian Open, etapa cand o va intalni pe Woszniacki.

Este foarte important ca, Simona, prin aceste rezultate, (si-) a deschis o usa catre un nivel superior al performantei. Acest precedent, imi place sa cred, poate fi, in finala, combustia necesara pentru castigarea primului trofeu de mare slam. 

Meciul cu Woszniacki va fi, in primul rand, un duel al mintii, al rabdarii si stapanirii de sine, impletit fireste cu tehnica, anduranta fizica, si poate, si un strop de noroc, care uneori inclina balanta catre unul sau altul. Amandoua isi doresc si vor lupta pentru primul titlu din cariera lor, ceea ce face din aceasta finala una foarte speciala, mai ales pentru noi, romanii, care avem, dupa mult timp, o jucatoare la un asemenea nivel. 

Multumesc si felicitari, SIMONA! 

Sunt 1 persoane carora le place.
sabin burea Simona a fost formidabila pe intreaga durata a acestui turneu. Sa speram ca va fi asa si sambata dimineata!!!

25 Ianuarie 2018, 17:02 • Imi place (1 persoane)

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.