1 opinii

7 fotografii

0 videoclipuri

4 prieteni

0 abonați

8 like-uri

0 comentarii

florentin deac

12 Octombrie 2011, 12:29 • Vezi toate opiniile lui florentin deac

Cel mai tare simulator de fotbal: Liga 1!

Cel mai tare simulator de fotbal: Liga 1!
Pentru cei îndrăgostiţi de jocurile video, pe PC sau consolă, faulturile dintre amatorii de FIFA şi PES sunt clasice. An de an fiecare tabără susţine că jocul ei este mai bun decât cel al taberei adverse, iar replicile cum că jocul celor de la EA (FIFA) este mai puţin simulator decât jocul celor de la Konami (Pro Evolution Soccer) sau invers, sunt la ordinea zilei. Şi cum toamna se numără bobocii şi simulatoarele, şi în acest an avem două produse concurente, care au născut reacţii. Pentru a împăca taberele, să considerăm: cel mai bun simulator de fotbal al anului 2011 nu e FIFA sau PES, ci…Liga 1! Păi unde putem găsi atâtea minunăţii decât în fotbalul nostru, păstorit de o federaţie şi o ligă cu inşi înşurubaţi pe vecie şi care adunau bani negri pentru partid, aducând cafea, după propriile declaraţii?  În ce simulator de fotbal şeful arbitrilor este acuzat că a luat mită în elicopter de la un fost condamnat pentru fals şi contrabandă (Ţerbea) şi îşi promovează rudele? În ce joc A.I.-ul (inteligentul artificial) este în stare să dezafilieze Craiova pentru că patronul clubului se judecă în civil, iar cei care voteză sunt inşi care vor să pună mâna pe locuri de divizie (Juventus) fotbalişti (ca FCM, precum se vede în stenograme, cu intervenţii din primărie), cu foşti condamnaţi şi viitori reţinuţi, cu ins căruia i se inventează sponsorizare pe clubul lui pe bani publici de la Primăria Târgu-Mureş, dar care e prezentat ca …sponsor? În ce simulator de fotbal avem un antrenor al naţionalei care abia a rezistat 10 meciuri la Craiova şi Steaua şi pe care federaţia nu ştia, acum vreo 3 ani, cum să îi idea un şut în fund fără să îi plătească sumele datorate? În ce simulator antrenorii au viaţă mai mult de 10 etape, dar numai pentru unul sare federaţia să îl ia în braţe când e vorba de recuperat bani şi de respectat contracte? Sunt doar câteva motive pentru a declara Liga 1 cel mai bun simulator de fotbal! Din păcate!

FLORENTIN DEAC

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.