606 opinii

5 fotografii

2 videoclipuri

73 prieteni

4 abonați

1706 like-uri

1100 comentarii

Denisa Marginean

12 Iunie 2012, 22:15 • Vezi toate opiniile lui Denisa Marginean

Carl Froch vrea revanşa în faţa lui Kessler. Bute i-ar putea strica planurile!

Campionul IBF, la supermijlocie, Carl Froch îşi doreşte revanşa în faţa lui Mikkel Kessler, în octombrie. Dacă Bute cere un meci revanşă împotriva englezului, planurile Cobrei pică.

După ce l-a învins pe Lucian Bute la Nottingham, în luna mai, Carl Froch îl provoacă pe Kessler pentru a doua întâlnire.
Danezul în vârstă de 33 de ani l-a învins pe Froch, în aprilie 2010, aceasta fiind una din cele două înfrângeri suferite de Cobra în cariera sa.

“Kessler este alegerea noastră şi opţiunea noastră numărul unu” a spus promoterul Eddie Hearn. Kessler l-a învins pe Froch la puncte, în turneul Super Six, dar Hearn a insistat pe ideea că pugilistul său are compentenţa şi puterea de a-şi lua revanşa.

“Kessler este adversarul preferat de Froch” a spus Hearn pentru BBC Sport. Froch a pierdut la limită atunci şi în cazul în care ar fi fost în Marea Britanie, el ar fi câştigat. Ne gândim ca următoarea luptă a lui Froch să fie în octombrie.
Froch contra lui Kessler este lupta pe care fiecare îşi doreşte să o vadă.Am vorbit cu oamenii lui Kessler săptămâna trecută.
El a cerut o luptă în Danemarca, dar am spus categoric nu. Froch este un campion, aici vom vinde 20,000 de bilete ».

Cât despre o posibilă revanşă a lui Bute, Hearn spune: « Ca şi promoter ultimul lucru pe care l-aş recomanda pugilistului meu e să mai accepte o astfel de luptă.
Din punct de vedere comercial, nimeni nu va mai vrea să vadă lupta asta din nou.
Am vorbit cu oamenii lui Bute acum 10 zile. Lucian încă este dezamăgit. Bute trebuie să ceară revanşa în următoarele şase luni, iar acest lucru ar însemna să lăsăm deoparte planurile privind lupta cu Kessler.
Nu putem face nimic, până nu ştim ce va fi cu Bute. El va avea nevoie de un cantonament de trei luni, aşa că mă aştept să ia o decizie până la sfârşitul acestei luni » a încheiat Hearn.

Sunt 1 persoane carora le place.

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.