606 opinii

5 fotografii

2 videoclipuri

73 prieteni

4 abonați

1706 like-uri

1100 comentarii

Denisa Marginean

25 August 2018, 17:42 • Vezi toate opiniile lui Denisa Marginean

Au trecut pe la Steaua, dar acum evoluează în Liga a III-a la Sticla Arieşul Turda

Foştii stelişti Valentin Lemnaru şi Mihai Onicaş au semnat cu Sticla Arieşul Turda, echipă care a promovat în acest an în Liga a III-a de fotbal.

Foştii stelişti Valentin Lemnaru şi Mihai Onicaş au semnat cu Sticla Arieşul Turda, echipă care a promovat în acest an în Liga a III-a de fotbal.
La doar 15 ani, Onicaş era transferat de Steaua iar Gigi Becali spunea despre el că "va fi jucătorul cel mai căutat din Europa".  În 2014, contractul lui Mihai Onicaş cu Steaua s-a terminat, iar mijlocaşul şi-a dorit să plece la o echipă din străinătate, dar până la urmă a ajuns la Olimpia Satu Mare. Onicaș, care a îmbrăcat tricoul selecționatelor U17 ,U19 și U21 ale României, a evoluat în sezonul 2017-2018 pentru Universitatea Cluj.
De cealaltă parte, Valentin Lemnaru a ajuns la Steaua în 2014, la finele unui sezon reuşit cu Universitatea Cluj. Atacantul a încheiat sezonul 2013-2014 pe locul 2 în clasamentul golgheterilor Ligii 1, cu 13 reușite. La fel ca şi Onicaş, Lemnaru a evoluat în sezonul 2017-2018 pentru Universitatea Cluj.
Onicaş şi Lemnaru au fost spectatori la primul meci al Arieşului în Liga a III-a.
„Ei sunt întârziaţi în pregătire. Am stat de vorbă cu ei şi am stabilit de comun acord ca începând de săptămâna viitoare, în funcţie de anumiţi parametri, poate o să intre în lot, dacă nu, peste două săptămâni. Dar, oricum, ei o să aibă un program suplimentar la fiecare antrenament ca să revină uşor-uşor la forma fizică care trebuie”, a explicat antrenorul turdenilor.

Foto:Ziarul 21

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.