Adrian Baciu

Director Editorial

641 opinii

0 fotografii

4 videoclipuri

70 prieteni

1 abonați

948 like-uri

1477 comentarii

Adrian Baciu

28 Decembrie 2012, 13:17 • Vezi toate opiniile lui Adrian Baciu

Marco Rojas marchează golurile sfârșitului de an!

După ce ieri am avut un gol frumos marcat de Mebrahtu Golgol  în Wellington Phoenix – Melbourne Heart 3-2, astăzi, tot într-o partidă din A-League, am asistat la un adevărat regal al golurilor frumoase, într-un Melbourne Victory – Newcastle Jets 3-2 de senzație.

Dintre aceste cinci goluri, unul poate candida oricând cu succes la titlul de gol al anului iar altul la golul lunii în Australia. În spatele lor stă Marco Rojas, un neozeelandez de 21 de ani de la Melbourne Victory.

În partida contra echipei lui Emile Heskey (marcator și el al unui gol) și a ”românilor” Dilevski și Griffiths, Rojas a deschis scorul în minutul 33 cu un șut superb din afara careului, pentru ca tot el să-și definitiveze ziua fantastică cu un voleu de zile mari în minutul 74. Acesta avea să fie și golul echipei sale care prin acest succes termină anul pe podium în A-League.

IATĂ BIJUTERIILE NOULUI MESSI !

Sunt 1 persoane carora le place.

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.