Adrian Baciu

Director Editorial

641 opinii

0 fotografii

4 videoclipuri

70 prieteni

1 abonați

948 like-uri

1477 comentarii

Adrian Baciu

20 Decembrie 2013, 19:15 • Vezi toate opiniile lui Adrian Baciu

Luis Suarez, fotbalistul momentului în lume, peste Ronaldo, Messi și toată echipa Tottenham!

Un personaj cu multe, foarte multe derapaje de-a lungul carierei, atacantul celor de la Liverpool, uruguayanul Luis Suarez, este de departe fotbalistul momentului la ora actuală, atât în Premier League, cât și în lume. Astfel, deși are doar 11 meciuri jucate în acest sezon pentru locul secund din Anglia, Liverpool, Suarez are 17 goluri marcate, ceea ce înseamnă o medie de 1,54 de goluri/meci.

Numai în ultimele trei partide jucate pentru ”cormorani”, sud-americanul are 8 goluri marcate, o medie incredibilă de 2,66 de goluri/meci. Conforma statisticilor britanicilor, daca Suarez va continua în acest ritm, el va trece de cota 50 la finele sezonului.

Suarez nu domină numai statisticile la nivel de Premier League, ci și statisticile la nivel internațional. Astfel, dacă privim spre La Liga, către favoritul la Balonul de Aur, Cristiano Ronaldo, observăm tot 17 goluri marcate, însă în 15 partide jucate, ceea ce înseamnă o medie de 1, 13 goluri/meci. În ceea ce-l privește pe Messi, ieșit de mult din calcule, acesta are doar 8 goluri/11 meciuri, o medie de 0,7 goluri/meci.

Luis Suarez nu-și domină adversarii doar individul, ci și adversarii la nivel colectiv. Astfel, vă vine să credeți sau nu, vârful lui Liverpool are marcate în acest sezon mai multe goluri decât toată echipa lui Vlad Chiricheș, Tottenham Hotspur, de departe cea mai mare dezamăgire din acest sezon în Anglia. Trupa de la White Hart Lane a marcat doar 15 goluri în 16 etape.

Acestea fiind spuse, ce ziceți, merita Luis Suarez să fie nominalizat la Balonul de Aur ?

STATISTICA LUI LUIS SUAREZ ÎN ACEST SEZON!

Gorgeous Roadkill Nu stiu cati eurocenti castigi tu de pe site-ul ala la care tot faci link ca disperatu', da' ma ofer sa ti-i dau io, numa' sa nu mai scrii tampenii pe aici. "de departe cea mai mare dezamăgire", Tottenham Hotspur, ar fi fost pe locul 2 daca batea Liverpool, cu 11 fotbalisti noi in lot. Asta ti-o spune un fan Arsenal.

20 Decembrie 2013, 19:47 • Imi place (1 persoane)

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.