Adrian Baciu

Director Editorial

641 opinii

0 fotografii

4 videoclipuri

70 prieteni

1 abonați

948 like-uri

1477 comentarii

Adrian Baciu

25 Iunie 2015, 20:35 • Vezi toate opiniile lui Adrian Baciu

E vai Steaua noastră...

Până nu demult, dacă cineva ne-ar fi abordat cu formularea ”Bă, antrenor mai prost decât Lăcătuș/Hagi/Cîrțu/Ilie Stan/Ilie Tragedie/Stoichiță nu poate exista vreodată pe banca Stelei”, cu siguranță că i-am fi dat dreptate deplină. Au fost vremuri la Steaua, cu toți cei de mai sus în funcție, pe care orice stelist cu un minim de creier le-ar vrea șterse definitiv din istorie. Ei bine, dacă azi am fi chestionați cu problema de mai sus, cu siguranță că opiniile noastre ar fi schimbate cu 180 de grade. Da, au existat în trecutul apropiat al Stelei, și există și în prezent, antrenori mai proști, mult mai proști, decât oricare dintre cei de mai sus. Aceștia sunt, cu permisiunea și injuriile dumneavoastră: Costel Gâlcă și Mirel Rădoi.

Despărțiți de vârstă, licența PRO și o amărâtă diplomă de Bac, cei doi se încăpățânează să fie uniți într-un fel de repetență fotbalistică de-a dreptul dureroasă pentru Steaua. Dacă pe Gâlcă l-am cunoscut și i-am disecat ”calitățile” în sezonul trecut, pe Mirel Rădoi începem să-l analizăm de astăzi, la o zi după primul său meci serios pe banca Stelei, amicalul cu aproape amatorii de la SK Austria Klagenfurt.

Există mulți urmăritori ai fotbalului, iar aici vorbim atât de râgâitori cât și de jurnaliști ”experți”, care nu dau doi bani pe meciurile amicale. Poate că pentru granzi, iar aici vorbim de granzi în adevăratul sens al cuvântului, nu de niște poale-n brâu din Liga 1, meciurile amicale constituie doar un prilej de încercare a unor jucători mai puțin folosiți sau a unor juniori. Dacă vorbim însă de poalele-n brâu, meciurile amicale sunt extrem de importante. De exemplu, în sezonul trecut am văzut cum acest …

Continuarea articolului, AICI!

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.