Adrian Baciu

Director Editorial

641 opinii

0 fotografii

4 videoclipuri

70 prieteni

1 abonați

948 like-uri

1477 comentarii

Adrian Baciu

1 Iulie 2015, 20:11 • Vezi toate opiniile lui Adrian Baciu

De ce o înjură și o critică românii pe Simona Halep ?

Într-o țară normală, cu lucruri normale și oameni normali, dacă cineva s-ar gândi măcar la această chestiune, aceea de a-și înjura cel mai bun sportiv, atunci cu siguranță că acel ”cineva” ar fi considerat sărit de pe fix. Cum vorbim despre România, țara tuturor cretinităților, a o înjura pe Simona Halep, practic unica sportivă de prim-plan din România ultimilor ani, nimic nu este surprinzător. Chiar dacă este a 3-a jucătoare a lumii, (Bă, a treia, nu a 30-a!!!), Simona are mai mulți ”hateri” decât ar putea avea cineva într-o astfel de postură. Nu vorbim de o majoritate care o urăște pe Simona, chiar nu am ajuns într-o societate atât de cretină (deși departe nu suntem), ci de un procent mult prea ridicat de critici ai unei sportive care, vrem nu vrem, este singura care mai aduce numele ”România” în headlines-uri.

Cine o urăște pe Simona ?

Ei bine, pe cât de grea ar fi întrebarea, pe atât de simplu este răspunsul ei: TOATĂ LUMEA! Da, pe Simona Halep o urăște toată lumea. O urăște țăranul de la coada vacii, care nici nu știe ce sport practică Simona. O urăște cocalarul, pentru care Simona e doar un nume pe biletul de la pariuri. O urăște ziaristul, enervat de faptul că Simona nu stă la cheremul lui toată ziua cu interviuri stupide. O urăște Ilie Năstase, pentru c-așa-i în tenis. O urăște anti-stelistul de rând, pentru care Halep, o fană a Stelei, este văzută ca o amenințare la adresa desculței sale echipe favorite. O urăște, pe ascuns, Mihai Gâdea, pentru că Simona nu e orice nevertebrată care îi apare în platou precum un ciuvic. O urăște Radu Banciu, pentru că e Radu Banciu.

De ce o urăște lumea pe Halep ?

Continuarea articolului, AICI!

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.