Adrian Baciu

Director Editorial

641 opinii

0 fotografii

4 videoclipuri

70 prieteni

1 abonați

948 like-uri

1477 comentarii

Adrian Baciu

23 Decembrie 2013, 19:30 • Vezi toate opiniile lui Adrian Baciu

CFR Cluj, campioana ipocriziei fotbalului românesc!

De-a lungul ultimilor ani, de când CFR Cluj a ajuns să însemne ceva în fotbalul românesc, adică mai mult decât niște boxe date la maxim să acopere galeria adversă, mai mulți ”încuiați” din presa și din fotbalul românesc au ieșit și au lăudat echipa lui Paszkany mult mai mult decât permitea plapuma. Principala laudă pe care o primea cuplul Arpi & Muri, și încă o mai primește, dat fiind numărul mare de materie cenușie lipsă, era una de genul: ”O echipă serioasă, corectă, cu niște oameni foarte serioși la conducere”.

Este ca și cum am afirma de Ion Iliescu că: ”E un om onest, iubitor de democrație, care a pus bazele modernizării României postdecembriste”. Nu, oameni buni, CFR Cluj nu este nici măcar o clipă o echipă corectă și serioasă, ba dimpotrivă. Dacă s-ar face un top cu măgăriile din fotbalul românesc din ultimul deceniu, echipa din Gruia ar ocupa locul I, la distanță de ani lumină față de celelalate echipe. Să nu se înțeleagă aici că Steaua, Dinamo, Rapid, Oțelul și celelalte sunt fecioare nevinovate. Nicidecum. Când spui fotbal românesc, spui mizerie, corupție, blaturi și oameni de doi lei, însă ele sunt pe o treaptă mai jos. Nu au clasă, cum s-ar spune în termeni fotbalistici.

Revenind la CFR Cluj, echipa de comedie a cuplului Arpi & Muri, urmărim în aceste zile un nou episod din serialul ”Ieri te-am pupat, azi te-am executat”. După ce l-au lăudat pe Petre Grigoraș la finele meciului cu FC Botoșani, promițându-i primăvara competițională, ghioceii și mielul de Paște, cuplul de comă din Gruia a dat ieri lovitura tradițională, schimbându-l pe fostul ”pandur” cu Vasile Miriuță. Într-un fotbal normal, această mișcare ar fi fost una neverosimilă, însă vorbind de noroiul cu bulbuci din Liga 1, ea nu este decât o nouă etapă din ipocrizia care crește la Cluj mai ceva ca buruiana dintr-un lan de porumb neerbicidat.

Schimbarea lui Grigoraș cu Miriuță nu este decât tragerea la xerox... 

continuarea articolului AICI!

Sunt 3 persoane carora le place.
Regele, Prostilor! pentru mine incepe sa fie din ce in ce mai clar ca'i o trasatura biologica specifica acelui judet.

23 Decembrie 2013, 20:17 • Imi place

rrt1947 a cazut pdl...good bye, era clar ca e o treaba de spalat bani...pacat de ei...

23 Decembrie 2013, 23:04 • Imi place

rrt1947 totusi, ma gandesc, cum ar arata finanatatorul perfect? ar face sondaje la cumparaturi? ar cere pe net primul 11? si ei sunt slabi dar si noi suntem de o calitate cel putin discutabila...

23 Decembrie 2013, 23:07 • Imi place

double07 un articol si cateva comentarii venite din profun(d)zimea gandirii ovine...minunat...multe "succesuri" pe mai departe:)

25 Decembrie 2013, 02:35 • Imi place (4 persoane)

taunul. "Când spui fotbal românesc, spui mizerie, corupție, blaturi și oameni de doi lei" - cam asta e esenta.Vreti fotbal adevarat? Urmariti Premier League! Multumim Eurosport si multa Mm... rcs-rds. Patroni de nationalitate identica cu cefura .

27 Decembrie 2013, 16:45 • Imi place (1 persoane)

calinescupoliiasi n-ar fi rau sa mai treci de vreo cateva ori peste Gramatica limbii romane..

30 Decembrie 2013, 17:10 • Imi place (1 persoane)

luis luis Mai adrian baciu (cu litere mici)o fi cum spui tu dar tu ca oaie nu ai dreptul moral sa scrii asa ceva ,atunci cand voi furati campionate la vedere si fara jena ,dupa care va cacati pe voi in europa .Acolo se vede valoarea ,si s-a vazut.

31 Decembrie 2013, 17:48 • Imi place (2 persoane)

uzu_buzu_ cainele moare de drum lung si prosgrija altuia. pana una-alta :10 punctye in grupele CL. in rest vorbe-n vant.

31 Decembrie 2013, 18:21 • Imi place (1 persoane)

luis luis Corect uzu_buzu 10 PUNCTE,voi mioarelor cate puncte ati facut?Pe cine ati batut ultima oara?Si oricum pe langa jiji,mimi AP si IM sunt sfinti.

31 Decembrie 2013, 18:55 • Imi place

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.