Adrian Baciu

Director Editorial

641 opinii

0 fotografii

4 videoclipuri

70 prieteni

1 abonați

948 like-uri

1477 comentarii

Adrian Baciu

23 Iulie 2015, 20:16 • Vezi toate opiniile lui Adrian Baciu

Aceștia sunt repetenții care au calificat Steaua în turul III preliminar al Ligii Campionilor!

Din păcate pentru cel care o conduce și din fericire pentru suporterii ei (acei puțini care mai rezistă vomei machedone), Steaua s-a calificat aseară în turul III preliminar al Ligii Campionilor, penultima fază înainte de accederea în grupele singurei competiții care contează în fotbalul mare. Ca de obicei în acest debut de sezon, echipa roș-albastră a practic un joc penibil, jenant, având 80% din durata partidei o față de echipă de județ, condusă de bețivul localității. Norocul Stelei în meciul cu Trencin a fost rezultatul partidei tur, acel 2-0 ultra-mega-norocos din Slovacia.

Partida de aseară a fost confirmarea faptului că Steaua este în acest moment rușinea supremă în materie de fotbal. Steaua e o rușine la capitolul conducere, însă asta e ceva din naștere; Steaua e o rușine la capitolul bancă tehnică, acolo unde e antrenată de un amator fără Bac și, dacă îi vedem alura, și fără 8 clase și Steaua e o rușine la capitolul lot, chiar o mare rușine. La ora la care vorbim, cu 4-5 excepții, lotul campioanei e împânzit de niște impostori care păcălesc acest sport săptămână de săptămână.

Despre meciul de ieri nu are rost să vorbim prea mult. E destul să spunem că Steaua a fost mai slabă decât în meciul ASA Târgu Mureș, fiind foarte aproape de evoluția din meciul amical cu SK Klagenfurt. Norocul ei a fost faptul că s-a accidentat Stanciu, iar amatorul Rădoi a trebuit să-l bage pe Hamroun, unul dintre puținii fotbaliști din lot.

Apropo de fotbaliști, haideți să vedem ce note ar merita ”sculele” Stelei după prestația de aseară:

Valentin Cojocaru – 4

Îndrăgostit sau nu, tânărul din poarta Stelei este tot mai aerian de la un meci la altul. După gafele din debutul sezonului, favoritul lui Helmuth Duckadam a avut din nou o prestație ezitantă. Fără replică la cele trei goluri, Cojocaru a fost aproape de a comite și un ”Tătărușanu”, însă a scăpat ca prin minune. Dacă va continua astfel, viitorul său în fotbal se va lega de Voluntari, Berceni sau o altă desculță de acest gen.
Guilherme – 2

Îl mai știți pe Iasmin Latovlevici ? Da, băiatul ăla cu bărbia-n șiret și cu talentul în pom. Ei bine, imaginați-vă un fotbalist de 10 ori mai slab și mai redus intelectual. Acela este Guilherme, un brazilian care a fost dat afară din ligile inferioare germane pentru că e prea ”fotbalist”. După ce a îngropat Steaua în multe meciuri din finalul sezonului trecut, acesta continuă s-o îngroape și în prezent. Aseară a fost printre cei mai ”premianți”, fiind un jalon în fața copiilor lui Sevela.
Alin Toșca – 4

Ajuns o cârpă la Steaua, bietul Alin este pus să joace prin toate zonele. Probabil că în curând va ajunge să-l înlocuiască pe Cojocaru. Între timp, el face cât poate. Nu poate prea mult, întrucât e limitat, însă pe fața lui scrie clar: ”Recunosc. Sunt prost, dar, muncesc cu drag și spor”. Cu Trencin a fost EL!

Continuarea articolului AICI!

Sunt 1 persoane carora le place.

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.