Catalin Tolontan

Redactor GSP

Cele mai noi contributii ale lui Catalin Tolontan:

0 opinii

0 fotografii

0 videoclipuri

9416 abonati

87 like-uri

37 comentarii

Catalin Tolontan

Evul Mediu la Spitalul Județean Timișoara. Șef de secție sancționat că le-a numit ”vaci” și ”ciori” pe asistente. Cum se apără: ”Conducerea spitalului lasă zeci de pacienți să doarmă pe hol!”

Conflictul izbucnit între medici la Spitalul Județean de Urgență din Timișoara arată cum pacienții pierd indiferent cine câștigă. Pe de o parte, șeful de secție Mihai Ionac a fost acuzat de către colegii săi la manager și la Colegiul Medicilor [...]

Articolul Evul Mediu la Spitalul Județean Timișoara. Șef de secție sancționat că le-a numit ”vaci” și ”ciori” pe asistente. Cum se apără: ”Conducerea spitalului lasă zeci de pacienți să doarmă pe hol!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

20 Ianuarie 2018, 10:41 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Date noi din dosarul Vitalaire: doi experți contabili ai Procuraturii ”se luptă de peste un an cu cinci camere pline cu documente”. De ce corporațiile internaționale scapă de consecințele fraudelor din România?

Date noi din dosarul multinaționalei care a câștigat, cu documente false, procesele cu peste 3.000 de bolnavi. Din noiembrie 2016 și până azi, afacerea nu numai că nu a ajuns în tribunal, dar nici măcar nu s-a încheiat expertiza contabilă! [...]

Articolul Date noi din dosarul Vitalaire: doi experți contabili ai Procuraturii ”se luptă de peste un an cu cinci camere pline cu documente”. De ce corporațiile internaționale scapă de consecințele fraudelor din România? apare prima dată în Cătălin Tolontan.

18 Ianuarie 2018, 22:24 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Lovitură de teatru: ieri, a doua instanță consecutivă a refuzat să judece cazul Hexi Pharma! Curtea de Apel va rezolva conflictul dintre tribunale

de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

Un lung șir de refuzuri.

Nenorocirea Hexi Pharma a fost posibilă pentru că autoritățile și-au declinat pe rând responsabilitatea. Au refuzat să se implice.

Ca în fața unei castane fierbinți, ele fie [...]

Articolul Lovitură de teatru: ieri, a doua instanță consecutivă a refuzat să judece cazul Hexi Pharma! Curtea de Apel va rezolva conflictul dintre tribunale apare prima dată în Cătălin Tolontan.

17 Ianuarie 2018, 07:00 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Viața e în altă parte: toate cele 5 televiziuni de știri au strâns la căderea guvernului mai puțin de jumătate din audiența a 3 televiziuni de entertainment!

România a ajuns o țară în care agenda oficială e tot mai segregată de agenda cetățeanului. Filmele și reality show-urile spulberă evenimentele politice, chiar și cele cruciale precum căderea Guvernului. Și un alt exemplu: cu ediția sa dedicată Regelui Mihai, [...]

Articolul Viața e în altă parte: toate cele 5 televiziuni de știri au strâns la căderea guvernului mai puțin de jumătate din audiența a 3 televiziuni de entertainment! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

16 Ianuarie 2018, 13:53 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Burleanu l-a ales ca adversar pe Ioanițoaia. Ce se face dacă ziaristul se bagă?

Răzvan Burleanu îl consideră pe Ovidiu Ioanițoaia cenzorul Gazetei Sporturilor și liderul criticilor concertate la adresa FRF.

Înseamnă că Ioanițoaia e un cenzor prost.

Știți care a fost singurul ziar-televiziune-site important care a  găzduit declarațiile lui Burleanu împotriva lui Ioanițoaia?

[...]

Articolul Burleanu l-a ales ca adversar pe Ioanițoaia. Ce se face dacă ziaristul se bagă? apare prima dată în Cătălin Tolontan.

16 Ianuarie 2018, 06:57 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Ministrul Bodog cere demisia managerului de la Spitalul Ilfov, dar liberalul Petrache îi mai dă o șansă!

de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

În  septembrie 2017, Corpul de Control al Ministerului Sănătății descoperă la Spitalul Ilfov că:

Nu există protocoale de dezinfecție și ”se sterilizează” în găleți puse pe jos materiale sanitare folosite de gravide [...]

Articolul Ministrul Bodog cere demisia managerului de la Spitalul Ilfov, dar liberalul Petrache îi mai dă o șansă! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

15 Ianuarie 2018, 06:48 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Judecătorul aprobase ”supravegherea video și audio” timp de o lună a lui Condrea! De ce nu l-au filat procurorii nici măcar în ziua dinaintea arestării, când a avut loc accidentul?!

Judecătorii au aprobat toate cererile de urmărire ale procurorilor în dosarul Hexi Pharma. Asta pentru că instanțele au considerat că ”faptele sunt de o gravitate deosebită pentru societate”. Numai că, deși l-au solicitat și l-au primit, procurorii n-au folosit dreptul [...]

Articolul Judecătorul aprobase ”supravegherea video și audio” timp de o lună a lui Condrea! De ce nu l-au filat procurorii nici măcar în ziua dinaintea arestării, când a avut loc accidentul?! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

14 Ianuarie 2018, 07:00 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

STENOGRAME: Șefii Hexi Pharma înregistrați de procurori cum se încurajau între ei că-i ajută comunicatul SRI și că ”de undeva o să vină scăpare”!

Interceptările din dosarul public de la tribunal retrezesc întrebările publicului: SRI a eșuat din incompetență în depistarea Hexi Pharma sau a protejat afacerea ca pe una a sa, neștiind că e criminală? Dosarul conține numeroase convorbiri șocante. Una e purtată [...]

Articolul STENOGRAME: Șefii Hexi Pharma înregistrați de procurori cum se încurajau între ei că-i ajută comunicatul SRI și că ”de undeva o să vină scăpare”! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

13 Ianuarie 2018, 07:01 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Gravidele în travaliu urcau și coborau 2 etaje înainte de naștere la Spitalul Ilfov, în timp ce în corpul cu blocul operator o firmă privată oferă ”internări în regim hotelier”!

Povestea Spitalului Ilfov grupează multe nume cu probleme din Sănătatea românească. Fostul manager este Eduard Armeanu, promovat de Pandele și de Firea, și cel pomenit de Secureanu că i-ar fi cerut bani de campanie electorală! Actualul manager este  Patricia [...]

Articolul Gravidele în travaliu urcau și coborau 2 etaje înainte de naștere la Spitalul Ilfov, în timp ce în corpul cu blocul operator o firmă privată oferă ”internări în regim hotelier”! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

12 Ianuarie 2018, 06:53 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Corpul de Control: ”La Spitalul Ilfov, valvele folosite la gravide și pompele de aspirație ale nou-născuților sunt sterilizate în găleți puse pe jos și fără calculul timpilor!”. Ministrul Bodog știe și îl protejează pe manager!

Corpul de Control al Ministerului Sănătății i-a oferit lui Florian Bodog, acum câteva luni, un raport amplu despre situația teribilă de la Spitalul Ilfov. Același document a fost trimis și liberalului Marian Petrache, șeful Consiliului Județean Ilfov. Raportul documentează o [...]

Articolul Corpul de Control: ”La Spitalul Ilfov, valvele folosite la gravide și pompele de aspirație ale nou-născuților sunt sterilizate în găleți puse pe jos și fără calculul timpilor!”. Ministrul Bodog știe și îl protejează pe manager! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

11 Ianuarie 2018, 06:56 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Nou-născut de 3,7 kg infectat cu candida și mort de septicemie. Ministerul Sănătății a trimis controlul la trei luni după deces!

UPDATE:

Într-un comunicat, Ministerul Sănătății nu neagă că a trecut o lună și jumătate de la sesizarea părinților și până la controlul dispus de Florian Bodog în legătură cu moartea copilului.

Ministerul susține că ”Primele rezultate ale controlului au fost [...]

Articolul Nou-născut de 3,7 kg infectat cu candida și mort de septicemie. Ministerul Sănătății a trimis controlul la trei luni după deces! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

10 Ianuarie 2018, 07:00 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Agenția de presă a Rusiei dezinformează în cazul Hexi Pharma exact cu argumentele mogulilor sănătății din România!

de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

 

La finalul anului, Gazeta a publicat cinci noi episoade din investigația Hexi Pharma.

Este vorba de faptul că în dosarul de pe rolul instanței există analize de la cinci laboratoare, din [...]

Articolul Agenția de presă a Rusiei dezinformează în cazul Hexi Pharma exact cu argumentele mogulilor sănătății din România! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

1 Ianuarie 2018, 20:51 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Poliția confirmă că Primăria lui Firea nu i-a cerut aprobarea legală pentru târgul de Crăciun din Piața Victoriei!

UPDATE: Poliția și Primăria nu mai știu cum să se scoată și vin cu explicații de râsul lumii!

De regulă, nu comentăm precizările instituțiilor publice. Le consemnăm integral, fără interpretări.

Acum însă e prea de tot.

La multe ore după [...]

Articolul Poliția confirmă că Primăria lui Firea nu i-a cerut aprobarea legală pentru târgul de Crăciun din Piața Victoriei! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

28 Decembrie 2017, 12:04 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Bun de tipar 2017 – cărțile care mi-au înseninat anul

2017 a fost un an bun pentru cărți.

După vechea regulă a vaselor comunicante aplicată la societate, pe care am inventat-o eu acum, cu cât crește zbuciumul social, cu atât crește nevoia noastră de refugiu în idei și povești.

Și [...]

Articolul Bun de tipar 2017 – cărțile care mi-au înseninat anul apare prima dată în Cătălin Tolontan.

25 Decembrie 2017, 10:57 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

În timp ce China e la un pas să cumpere ProTV, de departe cea mai mare televiziune de la noi, statul român continuă să-și bată joc de TVR și RRA, singurele cu buget comparabil!

Se adună tot mai multe informații validate de surse internaționale reputate că CME, compania-mamă a ProTV, va ajunge în posesia unui fond de investiții din China, aliat cu o entitate din Cehia.

Nu e nici prima și nici ultima încercare [...]

Articolul În timp ce China e la un pas să cumpere ProTV, de departe cea mai mare televiziune de la noi, statul român continuă să-și bată joc de TVR și RRA, singurele cu buget comparabil! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

22 Decembrie 2017, 19:00 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Medicii izbucnesc după dezvăluirile din dosarul penal Hexi Pharma: ”A fost un experiment criminal”, ”Odios e puțin spus!”

Reacții extrem de dure ale corpului medical după ce dosarul penal de 800 de volume confirmă ineficiența dezinfectanților. E una dintre puținele dăți în care, într-o temă publică, oficialii de la Colegiul Medicilor și sindicaliștii Alianței Medicilor au aceeași opinie [...]

Articolul Medicii izbucnesc după dezvăluirile din dosarul penal Hexi Pharma: ”A fost un experiment criminal”, ”Odios e puțin spus!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

21 Decembrie 2017, 21:33 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

EXCLUSIV • Laboratorul deținut de Hexi Pharma a recunoscut în fața procurorilor: „Am făcut teste experimentale”! Pe milioane de români din spitale!

Întrebare procurori: ”De ce ați ascuns analizele ineficiente ale dezinfectanților Hexi?”.

Răspuns șefi Unilab: ”Acele substanțe veneau direct de la Condrea. Erau teste experimentale”.

 

Chimiștii de la Unilab au povestit în dosarul penal cum primeau de la Dan Condrea [...]

Articolul EXCLUSIV • Laboratorul deținut de Hexi Pharma a recunoscut în fața procurorilor: „Am făcut teste experimentale”! Pe milioane de români din spitale! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

21 Decembrie 2017, 07:02 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Pentru că ne înveți să nu cedăm în profesie, mulțumim, Gică Hagi!

Coperta ediției speciale de azi a Gazetei Sporturilor

„Nu mă mai faceți Rege, vă rog!”, spune Hagi.

A câștigat cele mai multe trofee ale Gazetei, în cei 52 de ani de existență ai concursului.

Șapte ca jucător, două ca [...]

Articolul Pentru că ne înveți să nu cedăm în profesie, mulțumim, Gică Hagi! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

20 Decembrie 2017, 10:03 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Parchetul General s-a întors din Iran

Parchetul General s-a transformat în Secretarul General.

Ieri, Parchetul General a făcut o declarație publică în care a spus, în esență,

Televiziunile au înțeles din ce spun procurorii militari că, pe 21 decembrie 1989, la mitingul organizat de Ceaușescu [...]

Articolul Parchetul General s-a întors din Iran apare prima dată în Cătălin Tolontan.

19 Decembrie 2017, 12:42 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Condrea i-a spus de 18 ori avocatului că se sinucide, i-a lăsat soției banii și firmele, anunțând-o că ”mai bine mor”, dar autoritățile care-l urmăreau nu i-au confiscat nici măcar pistolul. De ce?

Ies la iveală fapte neștiute din dosarul Hexi Pharma. Dan Condrea avea un pistol pe care poliția i-l găsește acasă abia la percheziția de după sinucidere! După deces, în corpul său se găsesc urme de diazepam. Până atunci, timp de [...]

Articolul Condrea i-a spus de 18 ori avocatului că se sinucide, i-a lăsat soției banii și firmele, anunțând-o că ”mai bine mor”, dar autoritățile care-l urmăreau nu i-au confiscat nici măcar pistolul. De ce? apare prima dată în Cătălin Tolontan.

19 Decembrie 2017, 06:57 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

PSD vrea să legalizeze haiducia! Întrebare pentru deputata Andreea Cosma și pentru comisia Iordache: ”Dacă cineva vă fură mașina și televizorul din casă nu pentru el, ci ca să le dea la săraci, sunteți de acord?”

În dezbaterea despre schimbarea legilor justiției lipsește o voce importantă.

Se aud procurorii, judecătorii, dar nu avocații.

Și,

Nu există dreptate decât dacă fiecare dintre cei acuzați are parte de cea mai bună apărare posibilă.

În această perioadă, apărarea [...]

Articolul PSD vrea să legalizeze haiducia! Întrebare pentru deputata Andreea Cosma și pentru comisia Iordache: ”Dacă cineva vă fură mașina și televizorul din casă nu pentru el, ci ca să le dea la săraci, sunteți de acord?” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

18 Decembrie 2017, 12:12 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Răbufnire în dosarul Hexi Pharma! Directorul din fabrică acuză complicitatea spitalelor: ”Dacă creșteam concentrația, spitalele nu mai cumpărau dezinfectanții noștri că ziceau că miroseau prea tare!”

 

 

Infecțiile nosocomiale au multiple cauze. Dar folosirea dezinfectanților diluați de la Hexi Pharma e un factor de propagare a infecțiilor care a ajuns obiect de dosar penal. În dosar se confirmă că biocidele ineficiente ale Hexi au [...]

Articolul Răbufnire în dosarul Hexi Pharma! Directorul din fabrică acuză complicitatea spitalelor: ”Dacă creșteam concentrația, spitalele nu mai cumpărau dezinfectanții noștri că ziceau că miroseau prea tare!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

18 Decembrie 2017, 06:51 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Recorder.ro ne oferă imaginile cu ochii și cu fețele care au lipsit

Au fost peste tot.

Au stat ore în șir la coadă, au așteptat în fața Palatului Regal, în gări umile de provincie, pe străzi, lipiți de zidurile clădirilor sau cu câte un felinar în brațe.

Au defilat la catafalc, nestânjeniți [...]

Articolul Recorder.ro ne oferă imaginile cu ochii și cu fețele care au lipsit apare prima dată în Cătălin Tolontan.

17 Decembrie 2017, 19:29 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Da, n-am fost un milion azi în stradă. Am fost 23 de milioane, în țară, în gări și peste tot în lume

Cei mai mulți oameni au venit, de dimineață, în fața Palatului Regal.

Erau îndurerați și primele strigăte, ”Regele Mihai”, ”Jos comunismul!”, au adus o boare de nedumerire pe fețele oaspeților străini și o crispare evidentă în tribuna oficialilor români.

Aerul [...]

Articolul Da, n-am fost un milion azi în stradă. Am fost 23 de milioane, în țară, în gări și peste tot în lume apare prima dată în Cătălin Tolontan.

16 Decembrie 2017, 19:13 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Monarhia de câteva zile. Cum vă place?

”Vine Prințul Charles, dar de ce nu ne onorează și Regina Elisabeta a II-a?”.

Sau, treacă de la noi, măcar soțul ei, Prințul Philip, ar fi putut să ajungă în România.

În interviul realizat de John Florescu, și difuzat de [...]

Articolul Monarhia de câteva zile. Cum vă place? apare prima dată în Cătălin Tolontan.

15 Decembrie 2017, 16:46 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Procurorii au găsit e-mailuri în care fabrica Hexi îl avertiza pe Condrea că a depistat în bidoanele de Suprasept bacteria Pseudomonas, pe care dezinfectantul ar fi trebuit s-o omoare în spitale!

De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

”Șefu”.

Acesta este subiectul e-mailului ajuns în posesia procurorilor.

Pe 28 septembrie 2011, I.P., director de producție și biochimist la Hexi Pharma, le scrie urgent patronului Dan Condrea și directorului general Flori [...]

Articolul Procurorii au găsit e-mailuri în care fabrica Hexi îl avertiza pe Condrea că a depistat în bidoanele de Suprasept bacteria Pseudomonas, pe care dezinfectantul ar fi trebuit s-o omoare în spitale! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

15 Decembrie 2017, 06:40 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Mii de oameni așteaptă câte 6 ore ca să-și salute Regele, coada șerpuiește până spre parcarea Sălii Palatului!

Pe 5 decembrie, spre seară, când moartea Regelui se anunțase de câteva ore, pe gardul Palatului Regal luminau, stinghere, cel mult 20 de lumânări.

Eram cu un coleg de redacție, cu fesurile îndesate pe cap.

Un fotoreporter s-a apropiat, stătea [...]

Articolul Mii de oameni așteaptă câte 6 ore ca să-și salute Regele, coada șerpuiește până spre parcarea Sălii Palatului! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

14 Decembrie 2017, 18:13 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Cum ar fi evoluat dosarele Ridzi, Udrea și Secureanu dacă ar fi fost în vigoare modificările de lege propuse de Parlament

Ca jurnalist, sunt obligat să am o distanță față de orice autoritate.

DNA și Laura Kovesi nu fac excepție.

Am găzduit aici, încă de acum doi ani și jumătate, mărturia unui judecător care vorbea despre aparițiile anormale ale lui Florian [...]

Articolul Cum ar fi evoluat dosarele Ridzi, Udrea și Secureanu dacă ar fi fost în vigoare modificările de lege propuse de Parlament apare prima dată în Cătălin Tolontan.

14 Decembrie 2017, 15:56 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Lovitură după ce dosarul Hexi a devenit public: 5 laboratoare demonstrează că dezinfectanții erau falsificați și ineficienți. Au picat chiar și testele de la laboratorul lui Condrea!

Achimaș Cadariu și Monica Pop află azi dintr-un dosar penal ceea ce românii au înțeles de la început: biocidele sever diluate periclitează oamenii, nu omoară germenii!

 

 

De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

În sfârșit, oamenii pot [...]

Articolul Lovitură după ce dosarul Hexi a devenit public: 5 laboratoare demonstrează că dezinfectanții erau falsificați și ineficienți. Au picat chiar și testele de la laboratorul lui Condrea! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

14 Decembrie 2017, 06:59 • Imi placeDistribuie

Postări mai vechi

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.