Catalin Tolontan

Redactor GSP

Cele mai noi contributii ale lui Catalin Tolontan:

0 opinii

0 fotografii

0 videoclipuri

9416 abonati

87 like-uri

37 comentarii

Catalin Tolontan

Motivarea Tribunalului în cazul consilierului de la Președinție și prieten al lui Secureanu: ”Jurnaliștii și-au respectat deontologia”. Apel către președintele Iohannis și către mișcările civice!

 

Ieșirea publică de joi și ostilitatea președintelui Klaus Iohannis contra ziariștilor prezenți la Palatul Cotroceni încurajează limbajul urii care se propagă pe internet. Din diverse motive, a ajuns să fie o aventură să adresezi o întrebare unui oficial al [...]

Articolul Motivarea Tribunalului în cazul consilierului de la Președinție și prieten al lui Secureanu: ”Jurnaliștii și-au respectat deontologia”. Apel către președintele Iohannis și către mișcările civice! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

17 Februarie 2018, 06:59 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Lovitură de teatru: doi generali din serviciile secrete urmăriți de DIICOT, Crimă Organizată și SRI în dosarul Shanghai!

Episod dedicat Monei Dîrțu, un ziarist care s-a apucat să muncească, în loc să judece, după o simplă conferință de presă, cum au fost sute și vor mai fi mii.

 

Noi fotografii și fișe descoperite de ziar [...]

Articolul Lovitură de teatru: doi generali din serviciile secrete urmăriți de DIICOT, Crimă Organizată și SRI în dosarul Shanghai! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

16 Februarie 2018, 02:49 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Întrebarea la care n-a răspuns ministrul justiției: ”Pentru că legea vă obligă să prezentați în Parlament concluziile pe raportul DNA, de ce n-ați făcut-o și anul trecut?!”

Tudorel Toader a enumerat azi clădirile care vor ocupa noul Cartier al Justiției.

Apoi a spus că ”potrivit legii voi prezenta Camerelor Reunite raportul privind Ministerul Public, DIICOT, DNA”.

Și că joi va face o nouă declarație de presă în [...]

Articolul Întrebarea la care n-a răspuns ministrul justiției: ”Pentru că legea vă obligă să prezentați în Parlament concluziile pe raportul DNA, de ce n-ați făcut-o și anul trecut?!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

15 Februarie 2018, 20:07 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

În timp ce Laura Kovesi a stat două ore în fața presei și a publicului, ministrul Tudorel Toader anunță, pentru ora 18, o ”informare de presă”, fără să răspundă la întrebări

Presa  a așteptat astăzi începutul și apoi finalul ședinței de Guvern ca să afle care este poziția Executivului în privința șefei DNA.

Toată lumea e curioasă dacă, revenit precipitat din Japonia,

Deocamdată, așa cum sună comunicatul Ministerului Justiției, Tudorel [...]

Articolul În timp ce Laura Kovesi a stat două ore în fața presei și a publicului, ministrul Tudorel Toader anunță, pentru ora 18, o ”informare de presă”, fără să răspundă la întrebări apare prima dată în Cătălin Tolontan.

15 Februarie 2018, 15:48 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Renta viageră a campionilor a crescut cu 50% într-un an și jumătate, dar ei sunt supărați pentru că, în 2018, renta le-a fost înghețată

De Mirela Neag și Cătălin Tolontan

 

În anul 2000, ministrul Crin Antonescu și secretarul de stat Ioan Dobrescu au propus Parlamentului o nouă lege a sportului.

Cei doi oameni care conduceau MTS au insistat ca,

În anii ’90, [...]

Articolul Renta viageră a campionilor a crescut cu 50% într-un an și jumătate, dar ei sunt supărați pentru că, în 2018, renta le-a fost înghețată apare prima dată în Cătălin Tolontan.

13 Februarie 2018, 07:02 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Răspunsul DNA. Când procurorii și inculpații se acuză reciproc de șantaj, să avem încredere în instituții, adevărul va fi aflat!

E foarte bine că DNA a reacționat rapid la înregistrările difuzate de deputatul Vlad Cosma.

Comunicatul integral e aici, chiar pe siteul direcției.

În esență, DNA spune că mesageri ai inculpatului Vlad Cosma i-au șantajat pe procurori că vor fi [...]

Articolul Răspunsul DNA. Când procurorii și inculpații se acuză reciproc de șantaj, să avem încredere în instituții, adevărul va fi aflat! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

12 Februarie 2018, 11:36 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

”Doamna K” e datoare cu o explicație. Publică!

Multă minte aveau procurorul Onea, șeful DNA Ploiești, și procurorul Negulescu, colegul său, atunci când se refereau, pe Whats App, la ”Doamna K”.

Codificare, nu glumă!

Ăstia doi sunt precum cei care își pun pe un automobil BMW numărul PH [...]

Articolul ”Doamna K” e datoare cu o explicație. Publică! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

12 Februarie 2018, 00:52 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Polițistul Brînduș, alt ofițer recunoscut la DIICOT de fetele abuzate, a ajuns în Secretariatul General al Guvernului și acum la Compania de Autostrăzi!

Date din dosar despre alți doi polițiști recunoscuți de victime: Ștefan Marinache și Sorin Brînduș. Procurorii l-au interceptat pe primul, polițistul Marinache, cum e invitat de șeful traficanților ca să facă Revelionul împreună. În ceea ce-l privește pe Sorin Brînduș, [...]

Articolul Polițistul Brînduș, alt ofițer recunoscut la DIICOT de fetele abuzate, a ajuns în Secretariatul General al Guvernului și acum la Compania de Autostrăzi! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

9 Februarie 2018, 22:33 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Polițistul Mândroc, cel recunoscut de o minoră obligată să facă sex cu el, a ajuns șeful firmei care asigură paza Stadionului Național!

Marian Ionel Mândroc este din 2016 administratorul și directorul general al firmei de protecție și pază Akyle Security, care are contracte cu Primăria Capitalei și cu aeroporturile Otopeni și Băneasa. Înainte, vreme de 8 ani, pînă în 2014, Mândroc a [...]

Articolul Polițistul Mândroc, cel recunoscut de o minoră obligată să facă sex cu el, a ajuns șeful firmei care asigură paza Stadionului Național! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

9 Februarie 2018, 07:09 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Ambasada Chinei scria către Înalta Curte că traficantul Mihai este ”cunoscut cu un profil social-moral corespunzător”. Mihai și Sam sunt azi bine mersi în România!

Procurorii DIICOT au dus în fața instanțelor stenograme din care reieșea că fiecare dintre chinezii care erau aduși în România și apoi în UE achita sume de ordinul a 20.000 de dolari. Investigatorii au strecurat și un om cu microfon [...]

Articolul Ambasada Chinei scria către Înalta Curte că traficantul Mihai este ”cunoscut cu un profil social-moral corespunzător”. Mihai și Sam sunt azi bine mersi în România! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

6 Februarie 2018, 06:37 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Ei sunt cei 10 ofițeri pe care i-au recunoscut la DIICOT fetele, în dosarul de pedofilie și de trafic de persoane

După 13 ani în care nimeni nu a dat crezare victimelor, degetul lor arată către cei care le-au văzut, fără să intervină, chiar în sediul unde ele erau exploatate. Cei 10 bărbați în uniforme indicați de fete, unele minore, sunt [...]

Articolul Ei sunt cei 10 ofițeri pe care i-au recunoscut la DIICOT fetele, în dosarul de pedofilie și de trafic de persoane apare prima dată în Cătălin Tolontan.

5 Februarie 2018, 07:03 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Chinezul ”Mihai” îl angaja pe Doru Viorel Ursu, iar DIICOT lăsa minorele să vină să depună mărturie pe banii traficanților!

Date concrete din dosarul public arată că discursul ”Cazul e un atac la serviciile secrete” nu are niciun fundament. Gazeta a descoperit că unele mărturii au fost obținute de DIICOT cu microfoane plantate pe oameni, procedură care, în 2005, era [...]

Articolul Chinezul ”Mihai” îl angaja pe Doru Viorel Ursu, iar DIICOT lăsa minorele să vină să depună mărturie pe banii traficanților! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

3 Februarie 2018, 11:04 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

”Omul cu lanț gros de aur”. Am discutat cu unul dintre polițiștii pedofili identificați de DIICOT

Procurorul general a recunoscut ieri că dosarul polițiștilor, procurorilor și agenților secreți care i-au protejat pe traficanții de fete a fost clasat de DIICOT fără a mai căuta probe, fără audieri, fără interogatorii. Trei ani, din 2006 în 2009, magistrații [...]

Articolul ”Omul cu lanț gros de aur”. Am discutat cu unul dintre polițiștii pedofili identificați de DIICOT apare prima dată în Cătălin Tolontan.

2 Februarie 2018, 07:04 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Procurorul General recunoaște că dosarul polițiștilor și procurorilor care i-au protejat pe pedofili a fost clasat fără să se facă cercetări! El mai anunță: ”Faptele s-au prescris!”

Parchetul General recunoaște că zeci de polițiști, procurori, comisari de gardă, ofițeri de servicii secrete și alți funcționari au scăpat fără a fi cercetați în cazul rețelei de trafic de minore anchetată în 2005 de DIICOT.

La ordinul procurorului general [...]

Articolul Procurorul General recunoaște că dosarul polițiștilor și procurorilor care i-au protejat pe pedofili a fost clasat fără să se facă cercetări! El mai anunță: ”Faptele s-au prescris!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

1 Februarie 2018, 17:28 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

NOI STENOGRAME – Comisar: ”Hai, mă, ce face fata aia, mă, că o aștept aici!”. Traficant: ”Ea, săraca, e speriată și plânge. Dar o trimit, vine!”

Încă un personaj recunoscut de victime în fața procurorilor: Cezar George Cioclea, fost comisar șef în cadrul Gărzii Financiare Ilfov. Traficanții aveau șefii Gărzii și de la București și de la Ilfov! ”Cioclea venea des la noi, la salonul de masaj”, [...]

Articolul NOI STENOGRAME – Comisar: ”Hai, mă, ce face fata aia, mă, că o aștept aici!”. Traficant: ”Ea, săraca, e speriată și plânge. Dar o trimit, vine!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

1 Februarie 2018, 06:58 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

ULTIMA ORĂ: Gabriel Predoiu, fratele șefului SIE, recunoscut la DIICOT de către una dintre victimele rețelei de trafic sexual! Fata: ”I se spunea Gabi SRI”

UPDATE: 18:20 / Răspunsul lui Gabriel Predoiu, trimis către RTV: „Nu am avut cunoștință niciodată despre faptul că aș fi vizat/implicat în orice fel de calitate într-un dosar penal și nu am fost niciodată chemat la audieri/nu am fost solicitat [...]

Articolul ULTIMA ORĂ: Gabriel Predoiu, fratele șefului SIE, recunoscut la DIICOT de către una dintre victimele rețelei de trafic sexual! Fata: ”I se spunea Gabi SRI” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

31 Ianuarie 2018, 10:11 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

„Mamă, sunt sechestrată în strada Brândușelor, apartamentul …”! Mama fetei de 15 ani a sunat la poliție, iar ofițerii nici măcar n-au intrat în apartamentul unde mafioții țineau minorele!

Acest episod al investigației este dedicat celor 36 de polițiști și angajați ai Ministerului de Interne care au murit la datorie în ultimii 12 ani.  36 de femei și bărbați au pus viața semenilor mai presus de a lor. În [...]

Articolul „Mamă, sunt sechestrată în strada Brândușelor, apartamentul …”! Mama fetei de 15 ani a sunat la poliție, iar ofițerii nici măcar n-au intrat în apartamentul unde mafioții țineau minorele! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

31 Ianuarie 2018, 06:58 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

STENOGRAME: Bandă de polițiști interceptați de DIICOT cum protejau o rețea de prostituție de minore! Unul a fost șeful Poliției Parlamentului până acum cinci luni: comisarul Ion Craiu! Cine i-a scăpat?

Niciunul dintre polițiștii, procurorii și inspectorii de Gardă care îi ajutau pe mafioții chinezi nu a pățit nimic, cazul care-i privea în 2005 dispărând pur și simplu. Gazeta a găsit însă în arhiva tribunalului și la avocați probe strânse de [...]

Articolul STENOGRAME: Bandă de polițiști interceptați de DIICOT cum protejau o rețea de prostituție de minore! Unul a fost șeful Poliției Parlamentului până acum cinci luni: comisarul Ion Craiu! Cine i-a scăpat? apare prima dată în Cătălin Tolontan.

29 Ianuarie 2018, 06:35 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Trilogia în care hobbitul Halep a pierdut eroic! Suntem datori să o purtăm mai departe pe Simona cu admirație, prietenie și recunoștință!

Nu începe niciodată cum îți imaginezi.

Meciul se naște perfect pentru Wozniacki, care o toacă pe Simona prin forehand în lung de linie, un dar surpriză propus de daneză pentru această finală.

Așa ia break Wozniacki, moment în care Halep își [...]

Articolul Trilogia în care hobbitul Halep a pierdut eroic! Suntem datori să o purtăm mai departe pe Simona cu admirație, prietenie și recunoștință! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

27 Ianuarie 2018, 13:34 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Documente despre un pericol public: după ce a ars, clubul Bamboo s-a mutat într-o bază MTS, lângă o clădire nesigură, care trebuia demolată de trei luni!

Clubul Bamboo (stânga) construit fără autorizație și clădirea neterminată, în pericol de prăbușire, acoperită de mesh-uri publicitare.

 

de Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

În urma incendiului din 21 ianuarie 2017, clubul Bamboo s-a făcut praf.

El s-a [...]

Articolul Documente despre un pericol public: după ce a ars, clubul Bamboo s-a mutat într-o bază MTS, lângă o clădire nesigură, care trebuia demolată de trei luni! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

27 Ianuarie 2018, 00:19 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Ministrul Sportului are în 2012-2017 venituri medii de 12.000 de euro pe an, dar conduce un Audi A8 nedeclarat, limuzină comparabilă ca preț cu cea primită de Simona Halep când a devenit Nr. 1 mondial

gsp: Cum v-ați descurcat cu 1.000 de euro pe lună vreme de 6 ani? Dunca: Când a fost cazul, m-a ajutat iubita. Ea a cumpărat apartamentul și mașina.

gsp: Și ce meserie are iubita dumneavoastră? Dunca: Este antreprenor.

Registrul Comerțului: [...]

Articolul Ministrul Sportului are în 2012-2017 venituri medii de 12.000 de euro pe an, dar conduce un Audi A8 nedeclarat, limuzină comparabilă ca preț cu cea primită de Simona Halep când a devenit Nr. 1 mondial apare prima dată în Cătălin Tolontan.

26 Ianuarie 2018, 07:01 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

ANAF a prins Federația de judo cu un prejudiciu de 550.000 de euro, iar ministrul Dunca vrea să dea către judo, ”spre folosire gratuită pe 49 de ani”, un hotel din zona verde a Clujului!

Terenul de 3.188 de metri pe care e plasat hotelul, aflat chiar peste Someș de Parcul Central, a fost evaluat de MTS la 319.000 de lei! În octombrie 2017, ministerul lui Dunca a înaintat proiectul de Hotărâre de Guvern. Ministerul [...]

Articolul ANAF a prins Federația de judo cu un prejudiciu de 550.000 de euro, iar ministrul Dunca vrea să dea către judo, ”spre folosire gratuită pe 49 de ani”, un hotel din zona verde a Clujului! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

25 Ianuarie 2018, 06:48 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Adrian Porumboiu, martor în dosarul DNA: ”La masa cu Ștefan de la hotel Caro nu s-a discutat despre bani și nu s-a rostit numele ziaristului Turturică sau al lui Georgescu”

Ieri a apărut informația că jurnalistul Dan Turturică e pomenit în dosarul DNA al deputatul Ionel Arsene.

Povestea începe printr-un denunț al lui Gheorghe Ștefan.

Ștefan era primar la Piatra Neamț și, în 2013, când se petrece acțiunea, avea o [...]

Articolul Adrian Porumboiu, martor în dosarul DNA: ”La masa cu Ștefan de la hotel Caro nu s-a discutat despre bani și nu s-a rostit numele ziaristului Turturică sau al lui Georgescu” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

24 Ianuarie 2018, 14:45 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Restricțiile impuse de noii șefi TVR produc efecte comice: un prezentator al postului public își încheie colaborarea incognito cu Digi FM, schimbându-și numele! 😊

 

Radu Andrei Tudor este realizator pentru TVR 1.

El prezintă, de luni până vineri, între 18:30 și 20:00, emisiunea ”Pulsul zilei”.

Numai că, după ce își îngroașă vocea, susțin surse din Digi FM, și-și schimbă numele în Ștefan Andrei, [...]

Articolul Restricțiile impuse de noii șefi TVR produc efecte comice: un prezentator al postului public își încheie colaborarea incognito cu Digi FM, schimbându-și numele! 😊 apare prima dată în Cătălin Tolontan.

24 Ianuarie 2018, 11:15 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Campioana mondială Gianina Beleagă, mesaj către ministrul Marius Dunca: ”Vedem tot!”

Octavian Bellu, Mariana Bitang, Corina Ungureanu, Mircea Roman și alte mari nume ale sportului nostru își exprimă opinia în subiectul premiilor date de ministrul Dunca.

 

de Mirela Neag, Răzvan Luțac, Marian Ursescu și Cătălin Tolontan

Premierile mai multe și [...]

Articolul Campioana mondială Gianina Beleagă, mesaj către ministrul Marius Dunca: ”Vedem tot!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

24 Ianuarie 2018, 07:00 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Ministrul sportului, Marius Dunca: ”Dansul sportiv are 6.500 de legitimați, la canotaj câți sunt?!”

Politica ministrului PSD Marius Dunca: fetele campioane mondiale la canotaj, în SUA, sunt neplătite din octombrie 2017, dar premii comparabile au fost achitate urgent la tenis cu piciorul, pentru o competiție anonimă disputată la Izvorani în noiembrie 2017! 1,1 milioane [...]

Articolul Ministrul sportului, Marius Dunca: ”Dansul sportiv are 6.500 de legitimați, la canotaj câți sunt?!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

23 Ianuarie 2018, 06:55 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

MTS nu plătește de aproape 4 luni medaliile de aur ale canotoarelor! După spitale și primării, lipsa de bani se întrevede și în sport

 

 

Aurul e rar în drumul spre Tokyo 2020.

Sportul românesc l-a găsit în doar două discipline olimpice.

În toate Campionatele Mondiale de anul trecut, am câștigat medalii de aur, la probele olimpice, la numai două discipline:

Pe 30 [...]

Articolul MTS nu plătește de aproape 4 luni medaliile de aur ale canotoarelor! După spitale și primării, lipsa de bani se întrevede și în sport apare prima dată în Cătălin Tolontan.

22 Ianuarie 2018, 12:53 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Când Sputnik întreabă ”Ce interese servește tolo.ro în investigații?”, iar răspunsul îl dau Gușă și Udrea: ”E agent secret!”

Ce e mizeria asta?

Joi, 18 ianuarie 2018, Realitatea TV a difuzat ”Dezvăluiri bombă”.

Postul susține că ”o sursă exclusivă” i-a anunțat că aș fi omul SIE, asta după ce aș fi fost transferat de la fosta Securitate.

Într-o discuție [...]

Articolul Când Sputnik întreabă ”Ce interese servește tolo.ro în investigații?”, iar răspunsul îl dau Gușă și Udrea: ”E agent secret!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

22 Ianuarie 2018, 06:06 • Imi placeDistribuie

Postări mai vechi

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.