Catalin Tolontan

Redactor GSP

Cele mai noi contributii ale lui Catalin Tolontan:

0 opinii

0 fotografii

0 videoclipuri

9417 abonati

91 like-uri

38 comentarii

Catalin Tolontan

Firea spune că nu era obligatorie licitația, dar că ”demarăm în perioada imediat urmatoare o procedură de licitație publică pentru mentenanța suprafaței de joc de pe Arena Națională”

Primăria Capitalei își deschide comunicatul spunând că intervine în urma ”informațiilor false care circulă în spațiul public referitoare la protocolul dintre SC FCSB SA și Primăria Municipiului București”.

Dar nu neagă nici un punct din documentul publicat, nici una dintre [...]

Articolul Firea spune că nu era obligatorie licitația, dar că ”demarăm în perioada imediat urmatoare o procedură de licitație publică pentru mentenanța suprafaței de joc de pe Arena Națională” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

18 Iunie 2018, 14:28 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

DOCUMENT – Fără număr de la Fina pentru Nașu’! Gabi Firea i-a dat cu dedicație lui Gigi Becali îngrijirea terenului de pe Național Arena, preț plătit de bucureșteni, oricât ar costa!

Gigi Becali este nașul de cununie al Gabrielei Firea și al lui Florentin Pandele. Înțelegerea Fină – Naș ignoră cele mai elementare reguli de achiziție publică! Documentul a fost făcut pe 8 luni și e în vigoare până pe 30 [...]

Articolul DOCUMENT – Fără număr de la Fina pentru Nașu’! Gabi Firea i-a dat cu dedicație lui Gigi Becali îngrijirea terenului de pe Național Arena, preț plătit de bucureșteni, oricât ar costa! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

18 Iunie 2018, 06:55 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Gabi Firea a pățit azi, la sărbătoarea Simonei Halep, ce a pățit Elena Udrea la Gala lui Lucian Bute

A trecut linia roșie.

Primarul Bucureștiului e huiduit de o tribună întreagă și se uită, nedumerit, neînțelegând ce se petrece.

A trecut linia roșie, asta a făcut!

E soarta politicienilor ori de câte ori încearcă să-și ia creditul pentru munca [...]

Articolul Gabi Firea a pățit azi, la sărbătoarea Simonei Halep, ce a pățit Elena Udrea la Gala lui Lucian Bute apare prima dată în Cătălin Tolontan.

11 Iunie 2018, 20:57 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Lecția Simonei Halep – ”Bine ați venit acasă!”

Imaginile cu avionul Tarom care a adus-o pe Simona Halep în țară umplu ecranele.

Toate televiziunile sunt încremenite în zoom pe ușa aeronavei.

Din păcate, ca și în 1994, când ”tricolorii” s-au întors de la World Cup, Primăria n-a făcut [...]

Articolul Lecția Simonei Halep – ”Bine ați venit acasă!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

11 Iunie 2018, 17:07 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Azi, încă un inculpat și-a recunoscut vinovăția în traseul banilor furați de la spitalul ”Malaxa”! Secureanu insistă să i se ridice controlul judiciar, moment în care poate pleca în străinătate  

Moto:

 

De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

E prânz și, la Tribunalul București, tocmai începe încă un termen al judecății în care DNA îl acuză pe Florin Secureanu că a delapidat peste 2 milioane de euro din [...]

Articolul Azi, încă un inculpat și-a recunoscut vinovăția în traseul banilor furați de la spitalul ”Malaxa”! Secureanu insistă să i se ridice controlul judiciar, moment în care poate pleca în străinătate   apare prima dată în Cătălin Tolontan.

11 Iunie 2018, 13:54 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

4 lucruri care o fac unică pe Simona Halep după Roland Garros

Victoria Simonei are toate datele meritului.

1. Jucătoarele importante au fost prezente, aproape în bloc, la Roland Garros 2018

Nu au lipsit nici Serena Williams, nici Maria Șarapova, ambele ”nașele” de până acum ale Simonei. Sigur, fiecare a evoluat la [...]

Articolul 4 lucruri care o fac unică pe Simona Halep după Roland Garros apare prima dată în Cătălin Tolontan.

10 Iunie 2018, 09:12 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Din cele 132 de spitale care s-au constituit parte păgubită în dosarul Hexi Pharma, doar unul și-a trimis avocatul la termenul de ieri!

De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

Hexi Pharma a aprovizionat 350 de spitale cu dezinfectanți.

Dintre acestea, 132 s-au constituit parte civilă, împotriva firmei, susținând că au primit produse falsificate și fără efect în combaterea infecțiilor nosocomiale.

[...]

Articolul Din cele 132 de spitale care s-au constituit parte păgubită în dosarul Hexi Pharma, doar unul și-a trimis avocatul la termenul de ieri! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

8 Iunie 2018, 12:29 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Veselie la judecata Hexi! ”Onorată instanță, eu mă dau și acum pe picior cu dezinfectanții noștri, că sunt buni”

De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

Azi, la Tribunalul București se ține a doua ședință în care sunt audiați martorii în procesul Hexi Pharma.

Prima la bară sosește Elena Bică, ”inginer chimist” și omul care se ocupa de [...]

Articolul Veselie la judecata Hexi! ”Onorată instanță, eu mă dau și acum pe picior cu dezinfectanții noștri, că sunt buni” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

7 Iunie 2018, 18:33 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Marele miting PSD – similitudini și diferențe față de Mineriadă, așa cum apar ele în Rechizitoriul procurorilor militari

Diferențe:

Oamenii care vin din țară la mitingul PSD nu au intenții violente, nu vor să-și impună cu forța punctul de vedere asupra altor compatrioți. MAI, Armata și SRI nu sunt mobilizate ca să adune cât mai multă lume, așa [...]

Articolul Marele miting PSD – similitudini și diferențe față de Mineriadă, așa cum apar ele în Rechizitoriul procurorilor militari apare prima dată în Cătălin Tolontan.

6 Iunie 2018, 18:18 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Băsescu și Udrea – Casa Corupției. ”Voi nu ați condus Romania. Voi doar ați prădat-o și batjocorit-o!”

 

Când legea este egală pentru cei care conduc și pentru cei conduși, chiar presiunile unui președinte de țară sunt inutile. În acești 7 ani de muncă la Gala Bute, președintele Traian Băsescu a atacat permanent echipa de ziariști ai [...]

Articolul Băsescu și Udrea – Casa Corupției. ”Voi nu ați condus Romania. Voi doar ați prădat-o și batjocorit-o!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

6 Iunie 2018, 07:04 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Udrea- 6 ani de închisoare! Sentința din „Gala Bute” crește la 10 milioane de euro suma recuperată de bugetul de stat ca urmare a investigațiilor GSP despre corupție!

Verdictul definitiv de azi face lumină în afacerea pentru care DNA, inculpații și avocații s-au înfruntat vreme de trei ani în fața judecătorilor. Patru dintre cei acuzați și-au recunoscut vinovăția, ceilalți patru s-au luptat pentru nevinovăția lor. Mizele au fost [...]

Articolul Udrea- 6 ani de închisoare! Sentința din „Gala Bute” crește la 10 milioane de euro suma recuperată de bugetul de stat ca urmare a investigațiilor GSP despre corupție! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

5 Iunie 2018, 15:55 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Mâine, verdictul în Gala Bute. Cum funcționa schema șpăgii de 10% în ministerul Elenei Udrea

De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

Teodor Baconschi ia microfonul și enumeră ferm, pe degete, motivele pentru care Elena Udrea ar trebui să fie lider.

În sala din Palatul Parlamentului se aude celebra frază, care va intra în [...]

Articolul Mâine, verdictul în Gala Bute. Cum funcționa schema șpăgii de 10% în ministerul Elenei Udrea apare prima dată în Cătălin Tolontan.

4 Iunie 2018, 06:41 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Caz real de Ziua Copilului: managerul spitalului din Oltenița a consultat un copil de 12 ani la clinica publică și i-a tăiat chitanța pentru cabinetul său privat!

De aici începe – de la momentul în care doi părinți, oameni obișnuiți, decid să nu accepte anormalul. Băiatul lor, Mădălin Ș., 12 ani, ajunge în cabinetul de la Spitalul Orășenesc Oltenința cu o conjunctivită severă. E consultat de Simona [...]

Articolul Caz real de Ziua Copilului: managerul spitalului din Oltenița a consultat un copil de 12 ani la clinica publică și i-a tăiat chitanța pentru cabinetul său privat! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

1 Iunie 2018, 07:05 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Iarna Elenei Udrea și toamna Patriarhului Băsescu: prima instanță s-a pronunțat deja pe faptele din documentul prezentat de președinte ca atuul decisiv al lui Udrea!

Sincronizat cu Băsescu, senatorul PSD Claudiu Manda, șeful Comisiei SRI, s-a amestecat în ”Gala Bute” în favoarea Elenei Udrea, fără să fi urmărit în nici un fel cazul. Nici unul dintre ei nu știe însă că ceea ce susține informarea [...]

Articolul Iarna Elenei Udrea și toamna Patriarhului Băsescu: prima instanță s-a pronunțat deja pe faptele din documentul prezentat de președinte ca atuul decisiv al lui Udrea! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

30 Mai 2018, 06:58 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Interviul cu Udrea în Costa Rica: Ștucan are înregistrarea interviului și a momentului în care Udrea își dă acordul pentru publicare

Gazeta a publicat azi prima parte a interviului Elenei Udrea, realizat în Costa Rica de Costin Ștucan.

După câteva ore, fostul ministru are o reacție.

”Nu am dat niciun interviu, am convenit că e doar o discuţie la o cafea, [...]

Articolul Interviul cu Udrea în Costa Rica: Ștucan are înregistrarea interviului și a momentului în care Udrea își dă acordul pentru publicare apare prima dată în Cătălin Tolontan.

29 Mai 2018, 18:36 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Udrea, interviu cu Gazeta Sporturilor în Costa Rica: ”Înalta Curte va trimite Gala Bute spre rejudecare și voi reveni în țară! Destinul meu e să conduc România!”

Marți, 5 iunie 2018, se va da sentința în cel mai răsunător dosar de corupție din sportul românesc: Gala Bute. Gazeta a trimis doi ziariști în Costa Rica pentru ca voi să vedeți cum așteaptă Elena Udrea sentința crucială pentru [...]

Articolul Udrea, interviu cu Gazeta Sporturilor în Costa Rica: ”Înalta Curte va trimite Gala Bute spre rejudecare și voi reveni în țară! Destinul meu e să conduc România!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

28 Mai 2018, 21:38 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Doina Gradea înregistrată când spune de ce n-ar fi trebuit să intre pe TVR un documentar despre Rusia: ”Când e o politică de stat să nu faci, când lumea e împotriva rușilor, pana mea, cum să dăm?!”

Într-o înregistrare audio recentă, aflată în posesia Gazetei, Doina Gradea, președintele televiziunii publice, îi explică lui Eduard Dârvariu, șeful TVR 1, de ce reportajul ”Români în Rusia” n-ar fi trebuit să intre pe post.

Documentarul este realizat de ziarista Ana [...]

Articolul Doina Gradea înregistrată când spune de ce n-ar fi trebuit să intre pe TVR un documentar despre Rusia: ”Când e o politică de stat să nu faci, când lumea e împotriva rușilor, pana mea, cum să dăm?!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

25 Mai 2018, 16:57 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Moartea vine pe Facebook. Despre accidentul din Ungaria

Când rezidenți își fac selfie pe telefonul mobil cu răniții de la ”Colectiv” îi spunem cruzime.

Când, la Jocurile Olimpice, 80% din sală se uită la ecranele TV panoramice plasate deasupra ringului, și nu la boxerii adevărați din ring, îi [...]

Articolul Moartea vine pe Facebook. Despre accidentul din Ungaria apare prima dată în Cătălin Tolontan.

23 Mai 2018, 19:26 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

În așteptarea verdictului în ”Gala Bute”, președintele Traian Băsescu propune închiderea Înaltei Curți!

De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

Sâmbătă, cu o jumătate de oră înainte de miezul nopții, o știre pulsează pe Mediafax.

”Băsescu, propunere extremă: Tarcea ar trebui să înceteze orice activitate a ÎCCJ până la desecretizarea protocolului cu [...]

Articolul În așteptarea verdictului în ”Gala Bute”, președintele Traian Băsescu propune închiderea Înaltei Curți! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

22 Mai 2018, 13:03 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Petrescu, primul după 44 de ani

Observații rapide, din seara în care România și-a ales campioana.

1. Doar Cernăianu a mai câștigat titlul cu două echipe diferite din Provincie!

Dan Petrescu intră în cercul select al antrenorilor care au luat titlul cu mai multe echipe.

Sunt [...]

Articolul Petrescu, primul după 44 de ani apare prima dată în Cătălin Tolontan.

20 Mai 2018, 22:44 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Un copil internat la spitalul ”Marie Curie” a trimis poze din toate anotimpurile, în care infirmierele îi spală mașina unui doctor, șef de secție

O întîmplare măruntă, văzută prin ochii unui puști bolnav, care stă mai mult în spital decât acasă.

De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

”Dragă Doamne-Doamne,

Pe mine mă cheamă Oscar, am zece ani.

Dar mi se spune Bilă [...]

Articolul Un copil internat la spitalul ”Marie Curie” a trimis poze din toate anotimpurile, în care infirmierele îi spală mașina unui doctor, șef de secție apare prima dată în Cătălin Tolontan.

18 Mai 2018, 07:01 • Imi placeDistribuie

Sunt 1 persoane carora le place.

Catalin Tolontan

Firma care a montat microfonul în casa ministrului Dan aparține fetei generalului Bujor Florescu, fost adjunct al DIPI, angajat la pensie de către spionul chinez Wang Yan!

Informații noi arată implicarea unei filiere de foști polițiști cu grad înalt în Afacerea Microfonul. În loc să apeleze la structurile pe care le conduce, ministrul Carmen Dan a avut încredere în ofițeri pensionați, care au ”legături periculoase” cu rețelele [...]

Articolul Firma care a montat microfonul în casa ministrului Dan aparține fetei generalului Bujor Florescu, fost adjunct al DIPI, angajat la pensie de către spionul chinez Wang Yan! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

15 Mai 2018, 21:55 • Imi placeDistribuie

Sunt 1 persoane carora le place.

Catalin Tolontan

Cristian Țopescu, decrețeii te salută!

Cristian Țopescu  a avut cel mai numeros public posibil.

Copiii născuți la finalul anilor ’60 și începutul anilor ’70 au crescut cu vocea lui.

Și părinții și bunicii noștri l-au prins, dar noi i-am echivalat vocea cu sportul.

Noi, decrețeii, [...]

Articolul Cristian Țopescu, decrețeii te salută! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

15 Mai 2018, 18:19 • Imi placeDistribuie

Dumi Puciki Dumnezeu sa-l ierte !

16 Mai 2018, 19:32 • Imi place

Catalin Tolontan

Spitalul din Mioveni confirmă salariul medicului chiulangiu: ”Câștigă 9.300 de lei net pe lună și e cercetat disciplinar!”

De Mirela Neag, Răzvan Luțac și Cătălin Tolontan

Implicarea unui cetățean obișnuit din Mioveni a transformat un caz aparent banal într-o cercetare a Spitalului Orășenesc.

Pe 9 mai, Augustin Zamfira trimite o scrisoare ministrului sănătății, Sorina Pintea.

El îi povestește [...]

Articolul Spitalul din Mioveni confirmă salariul medicului chiulangiu: ”Câștigă 9.300 de lei net pe lună și e cercetat disciplinar!” apare prima dată în Cătălin Tolontan.

15 Mai 2018, 07:23 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Ce a pățit un ziarist de la radioul public după ce Gabi Firea a ajuns să nu mai suporte întrebări și critici nici pe siteul București FM!

Pe 30 noiembrie 2017, jurnalistul Mircea Apostolescu, de la societatea publică de radio, trimite către site un scurt articol, după ce pusese câteva întrebări Primăriei Capitalei.

Știrea intră pe net.

”Care este explicația găsită de Primăria Capitalei pentru organizarea unui [...]

Articolul Ce a pățit un ziarist de la radioul public după ce Gabi Firea a ajuns să nu mai suporte întrebări și critici nici pe siteul București FM! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

14 Mai 2018, 12:32 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Vreme de 40 de zile a așteptat, degeaba, să vină medicul la serviciu. Apoi, omul a decis că ”e timpul să acționez”!

 

Povestea unui gest de implicare. Augustin Zamfira, un cetățean din Mioveni, a trimis o scrisoare ministrului Pintea, în care expune situația medicului psihiatru Bogdan Ștefănache, care ”pur și simplu nu vine la cabinetul public unde lucrează”! ”Corupția nu înseamnă [...]

Articolul Vreme de 40 de zile a așteptat, degeaba, să vină medicul la serviciu. Apoi, omul a decis că ”e timpul să acționez”! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

12 Mai 2018, 07:05 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Ce îi leagă pe Elena Udrea, Georgică Severin și Doina Gradea

”Deoarece sunt plecat într-o delegație mi-am petrecut o parte a zilei de naștere și cea mai mare parte a zilei numelui în avion”, scrie Georgică Severin, președintele Societății Române de Radiodifuziune, pe Facebook.

Mesajul este datat Seul, 23 aprilie.

 

[...]

Articolul Ce îi leagă pe Elena Udrea, Georgică Severin și Doina Gradea apare prima dată în Cătălin Tolontan.

10 Mai 2018, 07:04 • Imi placeDistribuie

Sunt 1 persoane carora le place.

Catalin Tolontan

PSD își sacrifică singurul realizator TV de stânga cu succes la public

Dragoș Pătraru sau Doina Gradea?

Alegerea celui mai mare partid de stânga din România este simplă: mergem pe mâna președintelui TVR, Doina Gradea.

Ea vine la comisia parlamentară și vorbește fără să fie deranjată.

Până și pe Florian Coldea, temutul [...]

Articolul PSD își sacrifică singurul realizator TV de stânga cu succes la public apare prima dată în Cătălin Tolontan.

9 Mai 2018, 06:55 • Imi placeDistribuie

Sunt 1 persoane carora le place.

Catalin Tolontan

Răspunsul Gabrielei Firea despre statui n-a fost difuzat niciodată de TVR pentru că Primăriei nu i-a convenit întrebarea!

Un jurnalist, Dragoș Porojnicu, are o idee.

Porojnicu este acreditat din partea TVR la primăriile bucureștene.

El remarcă în buget o cifră de cîteva milioane de lei alocată pentru două statui.

E curios cum s-au ales personajele omagiate și cum [...]

Articolul Răspunsul Gabrielei Firea despre statui n-a fost difuzat niciodată de TVR pentru că Primăriei nu i-a convenit întrebarea! apare prima dată în Cătălin Tolontan.

4 Mai 2018, 14:20 • Imi placeDistribuie

Catalin Tolontan

Zeci de jurnaliști de la Știri au redactat un protest împotriva conducerii TVR

După ce o reporteră a fost numită ”cap de porc” de către șefa Televiziunii, iritată pentru că aceasta îi pusese insistent o întrebare primarului Gabriela Firea, redacția de știri a TVR reacționează.

Ziariștii au alcătuit un protest, semnat deja de [...]

Articolul Zeci de jurnaliști de la Știri au redactat un protest împotriva conducerii TVR apare prima dată în Cătălin Tolontan.

3 Mai 2018, 18:03 • Imi placeDistribuie

Postări mai vechi

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.