FC Brasov Online

Redactor Sef (BRASOV)

335 opinii

26 fotografii

0 videoclipuri

126 prieteni

5 abonați

259 like-uri

413 comentarii

FC Brasov Online

14 Aprilie 2012, 10:51 • Vezi toate opiniile lui FC Brasov Online

Si totusi, Sumi pierde vinerea...

Inca un mit ajuns la sfirsit... Doimnilor, nu ne mai puneti vineri sa jucam, ca s-a terminat!

Gata si cu "Sumudica nu pierde vinerea". Nu a fost orice fel de vineri, dar nu a mai contat. Ori fotbalistii stegari erau cu gindul la cele sfinte, ori cele sfinte nu au fost alaturi de ei... Fotbalul a patimit vineri. FC Brasov nu a jucat fotbal, FC Brasov parca a fost in vacanta. Am jucat ca o echipa fara griji, fara motivatie, fara drag de fotbal.

Cind mergi sa scoti un punct, fotbalul te pedepseste. Sumudica nu a putut sa-si readuca jucatorii pe linia de plutire dupa dezastrul cu Chiajna si "Chietrisica" a rasturnat Tampa. Si ea! Nimic nu e pierdut insa. Si sa o luam si pe cea crestineasca: doar nu era sa-i batem pe moldoveni chiar in Vinerea Mare! Cin trebuie sa fii bun, iertator, stegarii au aratat ca respecta regulile crestine!

Sumudica a gasit si explicatiile: suntem singura echipa care a jucat luni-vineri si nu a avut timp de recuperare! El stie mai bine! Dar continui sa spun ca era nevoie de un psiholog! Sau macar de participarea la deniile din Saptamina Mare! Si daca Sumi nu vrea sa spuna adevaratul motiv pentru care am pierdut, sa incercam noi: tactica tematoare, cu un singur virf! Nici Ilijoski nu mai e cel din primele doua etape, iar sustinerea pe care o are in atac este prea mica. Ceva trebuie schimbat, pentru ca atunci cind nu ataci, nu ai nici cum sa inscrii... Daca in primele lui etape la Brasov, eram incintat de apetitul ofensiv indus de Sumudica, acum revad formulele fricoase ale lui Isaila la inceputul campionatului.

Si stiti care mai e dezamagirea? Ok, pierdem, dar macar sa pierdem frumos! Pe cind la Piatra Neamt, am pierdut foarte urit! Precum mielul la taiere, ca tot e sezonul... Si inca un lucru: felicitari brasoveanului Marian Constantinescu, cel mai bun "nemtean" vineri...

Sarbatori fericite, stegari!

Sunt 2 persoane carora le place.

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.