FC Brasov Online

Redactor Sef (BRASOV)

335 opinii

26 fotografii

0 videoclipuri

126 prieteni

5 abonați

259 like-uri

413 comentarii

FC Brasov Online

30 Aprilie 2012, 14:56 • Vezi toate opiniile lui FC Brasov Online

Pentru jucatori si nu numai

Dupa finalul partidei cu Dinamo, peluza a decis sa nu mai astepte salutul jucatorilor, in semn de protest pentru faptul ca la meciurile anterioare, pierdute sau incheiate cu scoruri defavorabile, jucatorii au uitat sa mai ajunga si pe la cei care-i sustin fara incetare pe parcursul meciurilor!

Tot sunt intrebat de ce peluza s-a retras inainte de venirea jucatorilor, dupa victoria cu Dinamo. Razvan Dobrica a explicat foarte bine care au fost motivele pentru care s-a facut acest lucru. Nu vreau neaparat sa iau partea jucatorilor si sa infierez pe cei din peluza, care merita doar laude pentru felul in care sustin echipa, si acasa si-n deplasare.

E foarte clar ca exista orgolii, indreptatite, in momentul in care vii sa-ti sustii echipa (atentie, echipa, nu neaparat jucatorii), sute de kilometri, iar la fata locului sa se izbesti de o... nepasare a jucatorilor. Si totusi, vreau sa aduc un argument in favoarea jucatorilor. Ni se intimpla tuturor sa gresim, sa o facem de oaie si tot ce vrem este sa ne lasam capetele in pamint de rusine. Sa luam pozitia strutului, cu alte cuvinte. Asta cred (sper macar) ca este starea jucatorilor dupa un meci pierdut: rusinea e prea mare pentru rezultatul facut, incit nu mai indraznesc sa vina sa salute suporterii: "nu meritam, frate, sa va privim in ochi, nu suntem demni nici sa ne apropiem de voi!".

Spun ca sper ca aceasta este trairea jucatorilor dupa o infringere, pentru ca eu astfel as simti lucrurile. Peluza a tras un semnal de alarma sau mai bine spus, a trimis o atentionare jucatorilor: vrem sa venim sa ne salutati, indiferent de scorul final! Cei din peluza nu fac deplasarea la meciuri doar daca echipa cistiga, ci indiferent de ceea ce se intimpla. De acee, fiti siguri, voi jucatorii, ca va vor aplauda daca vor vedea daruire, combativitate si sufletul pus pe tava pentru culorile galben negru. Asadar, daruiti-va precum se daruiesc suporterii, la fiecare meci!

Forza Steagu!

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.