FC Brasov Online

Redactor Sef (BRASOV)

335 opinii

26 fotografii

0 videoclipuri

126 prieteni

5 abonați

259 like-uri

413 comentarii

FC Brasov Online

4 Mai 2012, 23:32 • Vezi toate opiniile lui FC Brasov Online

O victorie mare!

FC Brasov a confirmat calculele hirtiei si a invins Sibiul, condamnindu-l practic sa ia din nou drumul ligii secunde... Mai sunt etape, insa programul nu stiu daca le va permite celor de la Vointa sa iasa din zona minata a clasamentului!

Dupa victoria cu 3-0 impotriva Sibiului, stegarii au facut un pas important in lupta pentru evitarea retrogradarii! Cu Ilijoski in zi de gol, totul a fost transat inca din primele minute, dupa doua pase decisive ale lui Distefano! Era 2-0 dupa primul sfert de ora, iar tot ce a urmat a fost in favoarea noastra.

Am tremurat si putin la ocaziile Vointei din repriza a doua, dar pentru ei nu a fost sa fie! Golul lui Machado din ultimul minut nu a avut decit darul sa dovedeasca faptul ca FC Brasov in mod sigur merita mai mult decit oponentul de vineri seara sa ramina in prima liga. Si totusi telenovela Dedu nu s-a incheiat, desi stegarii au primit in prima faza licenta. Se pare ca inca sunt ceva neclaritati la mijloc, mai precis jucatorul nu si-a primit banii! Ar fi culmea sa reusim sa ne mentinem in prima liga prin joc si rezultate, iar cei de la licentiere sa spuna altceva la final...

Pina una alta, ramine victoria cu Vointa si mai trebuie semnalat si debutul lui Alin DAMIAN, al doilea pusti care reuseste in acest retur sa bifeze citeva minute in prima liga, dupa Enceanu! Sa speram ca nu se va opri aici si va continua sa munceasca, iar sezonul viitor sa fie, atit el, cit si Enceanu, piese de baza intr-un FC Brasov mai mult axat pe jucatori brasoveni, decit pe bulgaro-nigerieni, portughezi sau alte natii!

Forza Steagu!

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.