13 opinii

0 fotografii

0 videoclipuri

17 prieteni

1 abonați

2670 like-uri

31 comentarii

Regele, Prostilor!

15 Februarie 2017, 04:24 • Vezi toate opiniile lui Regele, Prostilor!

:)

Când m-am trezit în lumea mea, nu am stiut ce din ea e bine si ce e rău. Nu am stiut nici măcar "a schimba" ce înseamnă. Eram fascinat de existenta mea sub soare, mi se părea un miracol. Mai târziu, mi-am dat seama ca mai sunt miliarde de miracole ca mine si am renunțat la tipul ala de unicitate. Nu mai eram unic, însă am conștientizat cat de ușor te poti ascunde. De fapt, nu era niciun efort, erai deja invizibil tuturor. Nu am urlat deznădăjduit niciodată, pana si tristețea mi s-a părut o forma de umor. M-am uitat atent împrejur la oameni si indeletnicirile lor, fiecare încercând să isi redobandeasca miracolul unicității, o sterilă realitate, i-am văzut dispărând dintre noi pe cei mai dragi si fiecare dispariție parca mi-a dublat anii resimti, dar i-am simțit pe ei si cum îmi invadează fiinta, ca intr-o ultimă încercare de a se agata de lumina. Am descoperit o lume si mai mare, azi mi se pare aproape prea mica, sugruma cu frânghia limitelor ei. Sunt mai multe forme de disperare si ura decât orice altceva, am adeseori senzația ca, odată atinsa cu ființă comoara maxim acumulabil posibilă pe pământ, devii mai sărac. Anii tai se îndreaptă în direcția opusă cu pași mari. Potirele de aur îs prea grele. Norii dor. Si e multa gălăgie, atât de mult urlet!, oh, gârbovită entitate care isi pune în locul betesugurilor dobândite odată cu anii proteza cuvintelor. Îmi e dor de lac si singurătate chiar si când mă scufund în ele, de debandada razelor soarelui, dar invizibilul meu banal m-a îndepărtat atât de mult de sublimul lor, nu mai pot fi conștient de el, de acum, căci unicul si sublimul sunt aceeași iluzie!, incât par doar un vis jucat la ruleta păcatelor pe care le intuiam inca din vremea în care agonizam de prea multă dragoste de viata intre tatele mari ale unei Afrodite în plin postnatal. Din vremea în care eram un neștiutor sugând la sânul de nisip al etatilor. Simt încă o furibunda, floribunda, nevoie sa notez orice prostie, stiu cumva ca, în curând, nu stiu în ce fel, notitele mele îmi vor explica ele însele de ce trăiesc si ca sunt unic si ma vor convinge de fiecare data ca eu nu exist si ce am trăit nu exista, ci exista doar ce eram când nu am existat. A devenit atât de obositor încât aștept ceasul în care voi lua ochiul de la caleidoscopul amăgitor si colorat al vietii si îl voi pune la cheia cunoașterii. Fie ea si prin deces oficial, desi iubesc întâmplările de Aici ca pe niste dansatoare pe luciul de opiu al Marii Tenebrarum, extraordinare incandescente, o eroare, un miracol(!), în perfecțiunea Rotilor.

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.