sabin burea

Director Editorial (Slatina)

1189 opinii

10 fotografii

5 videoclipuri

385 prieteni

5 abonați

4634 like-uri

2694 comentarii

sabin burea

12 Iulie 2017, 10:28 • Vezi toate opiniile lui sabin burea

WIMBLEDON: Ambitioasa, muncitoare si fara un pic de noroc

               La Roland Garros si Eastbourne au lipsit trei game-uri, la Wimbledon au lipsit doua puncte. Era 1-0 la seturi, 6-6 in setul secund si 5-4 in tie-break iar Simona Halep a avut la dispozitie doua servicii care ar fi putut-o duce direct in istoria tenisului feminin mondial la loc de cinste. Numai ca, ca de atatea ori in momentele cele mai importante, Simona, care pana atunci servise aproape impecabil tinand cont de caracteristicile sale fizice, a constientizat un pic momentul in care se afla, mana n-a mai fost de-ajuns de sigura, de rece astfel ca “bestia nera” Konta a avut ocazia de a se ridica si de a reveni intr-un sfert de finala pe care aproape il pierduse. Avantajul s-a topit, setul a zburat rapit in contul britanicei si ulterior aceasta, cu increderea recapatata la cote foarte inalte, si-a valorificat serviciile apasate si posibilitatea de break pentru a se califica pentru o semifinala de foc impotriva veteranei Venus Williams.
                     Dincolo de marea tristete a ratarii de foarte putin pentru a treia oara consecutiv de a ajunge numarul 1 in clasamentul WTA Simonei Halep ii raman multe reusite dupa acest Wimbledon si chiar dupa prima jumatate a lui 2017. De luni marea noastra campioana e oficial jucatoarea cea mai longeviva in top 10 WTA dupa iesirea momentana a Serenei Williams din elita, n-ai cum sa te mentii mai mult de trei ani si jumatate la acest nivel decat daca esti jucatoare de mare valoare. Dupa un inceput foarte greoi de an ( ce pacat de acel Australian Open complet ratat, cu un sfert de finala acolo acum era numarul 1…) Simona a castigat turneul de la Madrid, a jucat finale la Roland Garros si Roma si sfert de finala la Wimbledon, performante care aproape ii asigura a patra prezenta consecutiva la final de an la Turneul Campioanelor. Personal resimt un pic de tristete dupa ce am citit azi ca nu va participa la turneul de saptamana viitoare de la Bucuresti ( probabil o vom revedea pe teren abia in august la Toronto) insa aceasta decizie e de inteles avand in vedere ce s-a intamplat in ultima perioada. Ar fi fost foarte frumos sa o revedem pe Simona Halep pe zgura rosie de acasa la un turneu pe care l-a castigat déjà de doua ori, in 2014 si 2016, dar ce pretentii sa avem atat timp cat nici acum nu se poate juca pe arena centrala de la BNR intrucat nimeni nu se preocupa nici macar sa obtina un aviz ISU desi problema e veche de peste un an si jumatate…

Sunt 1 persoane carora le place.
Cristian Baltaru Psihicul ți mentalul îi joacă mereu feste lui Halep exact atunci când îi este lumea mai dragă,cred că și ea începe să fie deznădăjduită după asemenea eșecuri.

13 Iulie 2017, 15:10 • Imi place

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.