sabin burea

Director Editorial (Slatina)

1232 opinii

10 fotografii

5 videoclipuri

385 prieteni

5 abonați

4664 like-uri

2727 comentarii

sabin burea

10 Ianuarie 2018, 10:50 • Vezi toate opiniile lui sabin burea

SUPERLATIVE ROMANESTI 2017: Echipe si echipaje

          1 ROMANIA barcile de 8+1 si 2 vasle  feminin ( canotaj).
          De-a lungul timpului sportul romanesc ce mare performanta a avut cateva portdrapele majore la Jocurile Olimpice de vara: gimnastica, canotajul si atletismul. De gimnastica si atletism s-a cam ales praful, iata insa ca la canotaj sunt oarece semne de resuscitare, cele doua medalii de aur castigate de romance la Campionatele Mondiale din 2017 ne dau sperante pentru Tokyo 2020, bineinteles ca nu trebuie sa ne entuziasmam excesiv , mai e mult pana departe dar aceste performante nu trebuie ignorate.

          2. ROMANIA ( tenis de masa senioare).
          In conditiile invaziei masive a sportivelor din China e foarte greu sa te mentii la nivel inalt pe plan european daca nu ai in echipa jucatoare cu ochii oblici. Iata insa ca fetele noastre nu numai ca reusesc sa se lupte in continuare de la egal la egal cu chinezoaicele din echipele europene dar mai si reusesc performante de-a dreptul fantastice cum e acest titlu european castigat in 2017 de Daniela Dodean, Elisabeta Samara si Bernadette Szocs, rezerve fiind slatinencele Adina Diaconu si Irina Ciobanu.

         3 CSM Bucuresti ( handbal feminin)
          Daca nationala ne-a dezamagit in decembrie la Mondial dupa un inceput foarte bun,  clubul portdrapel actual al handbalului feminin romanesc continua sa impresioneze pe plan european. Chiar daca n-au reusit sa repete performanta din anul precedent fetele din multinational noastra s-au mentinut pe podiumul Champions League reusind sa castige finala mica dupa ce in semifinale pierdusera in conditii foarte dubioase, gazdele budapestane luandu-si toate masurile pentru ca trofeul sa ramana la Gyor.

         4. Romania ( tenis de masa juniori si junioare).
         Prezentul fetelor e glorios, viitorul e pe maini bune, junioarele noastre au urcat pe podiumul mondial, de asta data Adina Diaconu a fost titulara reusind sa incheie junioratul in stil mare, ea izbutind sa isi mai adauge in palmares inca un bronz mondial, de asta data la dublu mixt. Si mai teribila e performanta baietilor, bronz mondial la juniori, poate ca ei vor calca in urmatorii ani si mai apasat pe urmele colegelor lor.
        
          5. FCSB ( fotbal).
          Intr-un an in care Astra n-a mai fost capabila sa tina pasul in cupele europene trupa lui Gigi a tinut steagul sus in cupele europene in ciuda celor cinci boabe incasate pe terenul amic de la Sporting, calificarea pentru saisprezecimile de finala ale Europa League e singurul rezultat onorabil al fotbalului romanesc in 2017.

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.