sabin burea

Director Editorial (Slatina)

1214 opinii

10 fotografii

5 videoclipuri

385 prieteni

5 abonați

4661 like-uri

2723 comentarii

sabin burea

10 Noiembrie 2017, 11:24 • Vezi toate opiniile lui sabin burea

NATIONALA DE FOTBAL: Iarna patriarhului.

             “N-am fost dorit ca selectioner. Daca as fi fost dorit, atunci as fi fost selectionerul Romaniei”. Aceste cuvinte simple si clare ar trebui sa puna capat controversei: desi in capitalism partea financiara conteaza prea mult, aducerea lui Mircea Lucescu la carma nationalei Romaniei, acolo de unde a fost demis in mod samavolnic de catre Valentin Ceausescu in 1986, n-a fost niciodata o problema legata de bani. Daca a doua zi dupa demiterea antrenorului de la Zenit Sankt Petersburg presedintele FRF s-ar fi urcat in avion si ar fi fost hotarat sa nu se intoarca fara Lucescu senior, sunt convins ca marele tehnician ar fi fost aseara pe banca tehnica a tricolorilor si nu pe aceea a nationalei Turciei. Din pacate in ultimii 27 de ani Federatia Romana de fotbal a incaput pe mana unora care fie nu s-au priceput, fie au pus mai presus interesele personale fata de cele ale fotbalului romanesc. Problema cea mare nu e ca Mircea Lucescu n-a devenit selectionerul Romaniei in 2017, acum, cand patriarhul e déjà in iarna pentru noi e tarziu, mizeria majora s-a intamplat dupa 1998 atunci cand antrenorul de atunci al Rapidului isi depusese candidatura pentru nationala alaturi de Boloni, Dumitriu si Piturca. Atunci fratii care,inainte sa intre meritat in spatele fileului, au avut o contributie majora la dezastrul ulterior al fotbalului romanesc l-au urcat val-vartej in avion pe Hagi care a venit special de la Istanbul pentru a-l ataca miseleste pe omul care ii relansase cariera. Lucescu a inteles mesajul si s-a retras iar la nationala fratii au impus cea mai proasta solutie, mediocrul Piturca. Ca ulterior acesta s-a certat cu fostii sai “stapani” fiind mazilit in favoarea lui Jenei e déjà alta poveste…
            Romania-Turcia 2-0, cateva cuvinte si despre ce s-a intamplat aseara, cel mai bun joc al nationalei Romaniei in acest an, Budescu atunci cand vrea chiar poate, ar fi frumos ca dubla reusita de Grozav sa-l capaciteze pe acesta astfel incat sa devina om de baza pentru urmatoarele preliminarii, Contra a inceput bine ca selectioner dar mai e mult pana departe, daca nu pierdem nici marti in fata Olandei se poate vorbi despre un capital de incredere pe care se poate reconstrui.

Sunt 2 persoane carora le place.
Cristian Baltaru Sabine,eu sunt sătul de lamentările lui Lucescu care arată la ora actuală ca un antrenor depășit de fotbalul care se joacă la nivel european și mondial.Rezultatele din ultimul timp de la naționala Turciei nu-l mai recomandă ca fiind un,,antrenor mare''.

10 Noiembrie 2017, 19:50 • Imi place

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.