sabin burea

Director Editorial (Slatina)

1211 opinii

10 fotografii

5 videoclipuri

385 prieteni

5 abonați

4657 like-uri

2718 comentarii

sabin burea

17 Mai 2018, 11:00 • Vezi toate opiniile lui sabin burea

EUROPA LEAGUE: Francezul i-a invins pe francezi

              ATLETICO MADRID-Olimpique Marseille 3-0 in finala Europa League, victorie logica pentru echipa mai puternica si mai experimentata cu cinci finale de cupe europene la activ din 2010 incoace, continua perioada formidabila a lui Atletico de cand pe banca tehnica a echipei se afla Diego Simeone adica din decembrie 2011, de atunci incoace madrilenii au castigat destule trofee, cele mai importante fiind Europa League de doua ori si titlul in Primera plus cele doua finale de Champions League pierdute la limita in fata mult mai bogatilor si mai puternicilor mari rivali de la Real Madrid. Iti trebuie si sansa sa castigi asemenea trofee, aseara Atletico a trecut peste imensa ocazie din minutul 3 a lui Germain, a profitat de enorma gafa marseilleza din minutul 20 si s-a linistit atunci cand principalul adversar, Payet, a trebuit sa paraseasca terenul dupa doar o jumatate de ora. Ulterior oamenii lui Simeone au gestionat meciul fara mari batai de cap, a iesit la rampa goleadorul Griezmann, omul cu dubla decisiva pentru castigarea cupei, francezul i-a invins pe francezi, acum e asteptat sa fie la fel de eficient si pentru echipa nationala la din ce in ce mai apropiatul turneu final de Campionat Mondial care va debuta in mai putin de-o luna in Rusia.
            Marseille a revenit intr-o finala de cupa europeana dupa 14 ani, dupa venirea lui Rudi Garcia si mai ales a lui Payet cel mai titrat club de fotbal francez a iesit din conul de umbra in care intrase insa aseara reprezentanta Primerei Division s-a dovedit mult prea puternica si pragmatica in tot ce a intreprins. 20 de minute au impresionat Thauvin si compania insa ulterior s-au “taiat” precum maioneza iar in repriza secunda n-au mai avut aproape nici o sansa, bara lui Mitrouglou privandu-i pana si de un gol de onoare pe care l-ar fi meritat dupa ce au aratat in aceasta editie a Europa League. Reprezentantele Primerei Division continua dominatia autoritara, n-au mai pierdut finala europeana de 17 ani incoace decat… cand au jucat intre ele, de vazut daca Liverpool va reusi sa intrerupa aceasta teribila serie pe 26 mai la finala de Champions League cu Real Madrid.

Sunt 1 persoane carora le place.
Cristian Baltaru Atletico Madrid a fost mult peste Olympique Marseille în finala Ligii Europa de aseară.

17 Mai 2018, 23:11 • Imi place (1 persoane)

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.