sabin burea

Director Editorial (Slatina)

1197 opinii

10 fotografii

5 videoclipuri

385 prieteni

5 abonați

4640 like-uri

2700 comentarii

sabin burea

5 August 2017, 14:19 • Vezi toate opiniile lui sabin burea

ALB-ROSU: Sa ne vedem lungul nasului

              Dinamo-Athletic Bilbao 1-1 in tur, 0-3 in retur. Ceea ce trebuia sa se intample s-a intamplat, a fost mult prea mare diferenta de valoare dintre cele doua loturi, asta e diferenta dintre o echipa solida de Primera Division, cel mai puternic campionat al lumii in ultimii ani, o echipa foarte greu de invins la ea acasa chiar si in meciurile cu granzii Spaniei, o echipa construita cu un buget de 100 de milioane de euro si stabila la nivelul lotului si o alta echipa pentru care performanta majora a ultimilor ani a fost iesirea din insolventa si intoarcerea pe drumuri europene, o echipa care daca n-ar fi fost Ionut Negoita poate ca ar fi avut soarta Rapidului, o echipa care era ca si afara din play-off in momentul sosirii pe banca tehnica a lui Contra si care ulterior a ajuns sa aiba sanse teoretice la titlu pana in ultima etapa. Sa ne vedem lungul nasului, Dinamo de acum e doar o umbra palida a minunatului Dinamo de la sfarsitul anilor 1980, baietii au facut ce-au putut, e greu sa nu ai trac in fata unui asemenea adversar oricat s-a chinuit Contra sa-i convinga pe ai nostri ca bomba poate fi detonata, ramanem cu impresia frumoasa a reprizei secunde de la Bucuresti, acela ar trebui sa fie un punct de plecare pentru succese viitoare. M-a impresionat faptul ca Athletic a tratat dubla mansa cu maxima seriozitate,reprezentantii Primerei Division n-au facut experimente precum a facut Milan in disputele cu Craiova, bucuria antrenorului lor la goluri spune multe. Ramanem cu regretul ca alb-rosii n-au dat la revenirea in Europa peste un adversar gen Olexandria, adversar pe care cred ca Dinamo sau Craiova ar fi putut sa il scoata din joc.
             Am terminat rapid cu drumurile europene, ne raman campionatul si cupa Romaniei, deocamdata acestea sunt competitiile la indemana lui Dinamo, victoria cu Viitorul e una foarte importanta, ar fi fost greu de digerat inca un esec dupa sincopa cu Botosani, sper ca de asta data Contra si-a dat seama ca lui Costache trebuie sa i se acorde si mai multa incredere, poate chiar sa se gaseasca o solutie ca el si Hanca sa joace in acelasi timp, Hanca e insa in mare pierdere de viteza, la fel si Nemec, ii asteptam pe Albin si Anton, fotbalisti care, alaturi de Katsikas si Salomao, ar trebui sa devina piloni de baza in echipa care trebuie sa fie capabila sa lupte din nou pentru macar un loc pe podiumul Ligii 1 si eventual castigarea cupei Romaniei.

Sunt 2 persoane carora le place.
Dumitru Mirela Atât se poate,Sabin

8 August 2017, 10:48 • Imi place

Cristian Baltaru Nu se știe niciodată,Sabine,s-ar putea ca la finele aceseti ediții de campionat să fiți campioni cu Contra pe bancă,cine știe?

13 August 2017, 21:12 • Imi place

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.