sabin burea

Director Editorial (Slatina)

1189 opinii

10 fotografii

5 videoclipuri

385 prieteni

5 abonați

4634 like-uri

2694 comentarii

sabin burea

16 Iulie 2017, 18:30 • Vezi toate opiniile lui sabin burea

ALB-ROSU: Juventus-DINAMO 0-3.

          Trei plecari mai importante, nu mai sunt in lot Palic si Dielna, mijlocasul era destul de lent insa stia sa gaseasca o pasa atunci cand era nevoie, fundasul devenise in scurt timp piesa de baza in defensiva in ciuda unui oarecare primitivism in interventii. A plecat si Nistor, mijlocas cu calitati insa uneori bezmetic in evolutii, se va fi saturat si Contra de haosul care-I caracteriza uneori prestatiile,declaratia facuta atunci cand a ajuns la CFR ne-a aratat ca a fost mai bine ca s-a intamplat asa. Achizitiile s-au lasat asteptate dar pana la urma au venit, pe Salomao si Nascimento i-am vazut aseara la lucru, primul a debutat destul de timid pe partea stanga insa s-a scos cu cele doua pase de gol, cu deosebire centrarea ideala venita intr-un moment cand nu se vedea cum ar putea fi deblocata tabela, al doilea a intrat in teren cu foarte multa ambitie si golul sau a fost suficient pentru un final linistit de joc. Pe banca de rezerve a luat loc si grecul Katsikas, sa-l vedem si sa speram ca va fi macar atat de folositor pe cat a fost Dielna, nu de altceva dar Maric continua sa nu fie in apele sale, noroc ca Juvele colentinian a fost aseara modest ofensiv astfel ca balbele din centrul apararii dinamoviste n-au avut efect pe tabela. Ii asteptam pe Anton si mai ales pe Albin, cam riscanta asertiunea lui Mutu cum ca stranierul venit cu putin inaintea primei etape ar fi cel mai bun din Liga 1 in acest moment. Dinamo s-a urnit destul de greu dupa scurta vacanta de vara, bineinteles ca rezultatul e reconfortant insa s-a jucat greoi, fara idei ofensive clare, doar o singura ocazie serioasa in afara celor trei goluri, a placut determinarea lui Costache, remarcatul cantonamentului de pregatire, ar fi frumos ca el sa continue pe o linie ascendenta si sa ajunga om de baza in primul unsprezece, mai ales sa nu si-o ia in cap asa cum din pacate s-a intamplat in cazul lui Patrick, fiul lui Florentin.
             Per total a fost o buna dezmortire oficiala inainte de o perioada complicata, duminica viitoare ne viziteaza Botsenii, o echipa greu de manevrat pentru alb-rosii, trebuie  jucat mai bine decat aseara pentru a nu pierde puncte pe teren propriu, apoi vine la rand marea incercare a verii, anume dubla cu Athletic Bilbao, teribil ghinion la tragerea la sorti, la cum ii stim pe basci e foarte greu pana si sa visam la un miracol, important e in primul rand ca oamenii antrenati de Contra sa nu se faca de ras la revenirea pe drumuri europene.

Sunt 1 persoane carora le place.
Cristian Baltaru Dinamo a fost superioară aseară Juventusului,dar este prematur să tragem concluzii ca să ne referim la cât de puternică este Dinamo la ora actuală.

16 Iulie 2017, 22:39 • Imi place (1 persoane)

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.