sabin burea

Director Editorial (Slatina)

1174 opinii

10 fotografii

5 videoclipuri

385 prieteni

5 abonați

4617 like-uri

2675 comentarii

sabin burea

20 Martie 2017, 15:06 • Vezi toate opiniile lui sabin burea

ALB-ROSU: DINAMO-CSU Craiova 0-0.

          In poarta Penedo si-a facut treaba, cam asa s-a intamplat de cate ori a aparat, e un portar onorabil pentru actualul nivel. M-am temut de erori decisive in aparare, din fericire n-a fost asa, in ciuda catorva greseli cuplul Popescu-Nedelcearu s-a comportat bine in centru, Dielna sta si el sa revina, acolo de bine de rau o mai incropim. Problemele au aparut de la mijloc in sus, Nistor joaca parca mult prea retras, Palic nu mai e nici el in apele lui de la o vreme, din cate am inteles sunt si probleme cu prelungirea contractului, Bumba s-a remarcat cel mai mult prin ardoare dar nu si prin realizari tehnico-tactice, care sa faca diferenta, la Nemec mereu aceleasi observatii, e mult prea imobil, daca n-are mingi devine absolute nefolositor, n-am inteles de ce a fost exilat la echipa a doua Daniel Popa, poate ar fi meritat incercat si cu el vreun sfert de ora, cam acelasi discurs si pentru Patrick Petre, din ce-am citit are probleme extrasportive destul de mari insa asta nu inseamna ca nu trebuie sa I se dea incredere, calitatile fiecaruia trebuie folosite la maximum mai ales tinand cont de subtirimea lotului.
                 N-am nimic a-I reprosa lui Contra, a preluat o echipa aflata in deriva si a calificat-o in play-off si in finala cupei Ligii, deocamdata e neinvins dupa sase jocuri dintre care patru impotriva echipelor din play-off, cu toata simpatia declarata pe care o am fata de Andone trebuie sa recunosc ca Dinamo se exprima mai bine in camp chiar daca i-am pierdut pe Vali Lazar si Rotariu, ar fi bine sa ne vedem lungul nasului si sa lasam la o parte visele de titlu anul acesta, important e ca alb-rosii sa joace foarte serios toate cele opt meciuri din play-off care au mai ramas iar in cazul unei mult dorite victorii in finala cupei Ligii actualul sezon ar putea fi considerat un succes. Pe de alta parte, daca e potent si serios asa cum pretinde, patronul ar trebui inca de acum sa inceapa sa lucreze in perspectiva si primul pas ar fi  sa il convinga pe Contra sa mai ramana cel putin inca un an in “Stefan cel Mare”.

Sunt 3 persoane carora le place.
anal_istul Nede-Popi,un cuplu central de mare perspectiva.Min. 24:Ivan,ptr intrarea la Nemec,cu talpa,iertat de galben.Min. 26: Busu,iertat si el ptr un fault cam dur la,Ivan.Min. 33: Gustavo galben meritat iar 3 min. mai tarziu,pe un potential contra-atac,acelasi Gustavo,il impinge evident pe,Bumba,al doilea galben?Una peste alta,un arbitraj de nota 7.Meci disputat,dorinta mare de ambele parti,e important ca nu mai primim goluri,problema e ca nici nu mai marcam ori in play-off...speram sa-l avem pe Contra si in sezonul viitor,SPERAM.

20 Martie 2017, 19:16 • Imi place (1 persoane)

anal_istul Palici mai mult ca sigur pleaca,Busu in scadere clara,Nistor eternul bezmetic...suferim si pe benzi,Hanca si Bumba,oscilanti.Se simte lipsa lui Roti si Lazar...

20 Martie 2017, 19:17 • Imi place

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.