redbluearmy

Director Editorial

369 opinii

5 fotografii

22 videoclipuri

84 prieteni

1 abonați

1420 like-uri

6302 comentarii

redbluearmy

15 Februarie 2017, 11:50 • Vezi toate opiniile lui redbluearmy

Pisica neagra din "Matrix"

PSG - Barca e meciul destinului care greseste din cand in cand pentru ca se admira prea mult in oglinda. L-am lasat pe Messi, acum cativa ani, titirezul diabolic care facea lucruri si dadea pase inimaginabile si l-am reintalnit aseara sub forma unui butoias cu barba, care mai accelera din cand in cand fiindca-l obliga trecutul si rezonanta numelui greu sub care de-abia mai respira.

Barca a fost expresia unui fotbal imbatranit, facuta terci de contraatacurile francezilor, anulata de niste tineri cvasinecunoscuti, spre bucuria qatarezilor patroni, atat de dornici de "arogante" performante. 

E adevarat, destinul nu greseste de doua ori la fel si foarte probabil returul din Spania va fi pe masura, lucru stiut de francezi, ale caror 4 goluri pareau si par si astazi, dupa ce lumea s-a trezit din betia rezultatului, insuficiente pentru calificare. Dar asta e deocamdata speculatie...totusi, vitala Barcei, care va lupta si va crede in suprematia ei, din ce in ce mai fragila.

Barca e total dependenta de Messi, care a fost inchis perfect. Am fost atent sa fur putin din ce se intampla in mintea si sufletul lui aseara, insa cadrele au fost putine si sarace intr-o astfel de regie...fiindca surpriza rezultatului, dar mai ales a jocului, a fost mult prea mare pentru toata lumea.

Cred ca lumea fotbalistica e impartita acum in doua. Sunt unii care se imbata cu miracolul, dar si ceilalti, probabil mai multi, care cred in hachitele zeului fotbal, care mereu si mereu, chiar daca din cand in cand mai schiopateaza, tine tot cu cei al caror destin este deja (?) scris. 

Sunt 1 persoane carora le place.

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.