redbluearmy

Director Editorial

377 opinii

5 fotografii

22 videoclipuri

84 prieteni

1 abonați

1431 like-uri

6371 comentarii

redbluearmy

15 Mai 2017, 16:59 • Vezi toate opiniile lui redbluearmy

Dica, secundul - principal

Un deja vu Radoi?

Nicolae Dica. Un fotbalist care a insemnat ceva pentru Steaua, un secund in nu foarte indepartata "era" Radoi, ca antrenor la Steaua, si tot un secund, dar principal acum fara licenta PRO, la actualul FCSB.

N-am uitat prin ce-a trecut Mirel Radoi la Steaua - consider si acum ca el a gresit venind sa antreneze in acele momente -, odata cu el si Dica a cam inghitit acelasi tratament, ca totul sa culmineze cu aflarea demiterii sale pe cand dadea un interviu la sfarsitul nu stiu carui meci. 

Poate ca el a trecut peste acel episod, dar sunt sigur ca nu l-a uitat, tragandu-si energia de a incerca ca principal din entuziasmul de a reusi la echipa la care a stralucit ca fotbalist! Stim toti ca in alegerea lui Dica a contat si recomandarea lui MM, care-l aprecia foarte mult ca jucator si cu care doreste sa lucreze si acum, din postura de tehnician.

Desi Dica este simbolul unui nou inceput, chiar unui foarte crud inceput in antrenorat - de aici revirimentul? -, ma intreb cum vede si de ce a acceptat Becali descalecarea lui Nicolae. Stim principiul de la care nu se abate: vrea un angajat, nu un stapan la el la echipa! Angajat ca angajat, dar lui Dica, oricat de binevoitori am fi cu el, ii lipseste experienta in antrenorat, iar la FCSB, nu e timp pentru incercari, nu e timp pentru greseli, e loc doar pentru Da, sefu', da sa traiti, ne-am calificat in champions league!

Ca de obicei, Gigi joaca la cel putin doua capete...daca cumva ii iese cu Dica, care a venit doritor, necerand (cred) prea multi bani si-i iese incercarea, e minunat! Daca nu, asta e, vor fi pagube mici financiare si dupa aceea Gigi incearca cu un antrenor, care are mult mai multa experienta!

Sper doar - pentru ca-l respect atat de mult pe Dica pentru ce-a facut ca fotbalist la Steaua -, ca el sa aiba parte de alinierea planetelor si de sclipiri de moment la FCSB, altminteri bucuria lui va fi de scurta durata...

Sunt 2 persoane carora le place.
Drd. Vaj, BA, AM, PhD Dica e o marioneta, nu un antrenor principal (secund sau tertiar). Eu pot intelege ce inseamna FCSB in CV-ul sau de antrenor, banii si sentimentul de a antrena echipa de suflet. Asa cum inteleg si ridicolul in care se grabeste de fiecare data sa cada Titi Dumitriu, feroce avid de pupat Becali in cur pentru un supliment la pensie. Ai zice ca Steaua si cariera lui la acest (fost) club au o greutate speciala, incompatibila cu statutul de stalp de telegraf, paravan pentru un Nicu Dica.

15 Mai 2017, 21:12 • Imi place

Drd. Vaj, BA, AM, PhD Ca idee, Dica face o mare greseala. El era antrenor la SCM Pitesti, echipa care tocmai a promovat in L2 si care (se spera, se fac demersuri si sunt sanse mari) va fuziona cu brandul FC Arges, preluand numele si traditia fostei duble campioane nationale. Adica nu antrena chiar pe nimeni in drum, iar salariu cred ca era bun pentru un inceput de cariera. Inteleg ca se vor face eforturi ca Argesul sa citeste tot

15 Mai 2017, 21:17 • Imi place (2 persoane)

Drd. Vaj, BA, AM, PhD Nu ma intelege gresit, ca dinamovist sunt incantat ca noi il avem pe Contra, iar voi pe Dica. Nu stiu cum e ca antrenor, poate are potential, dar nici nu conteaza, antrenor e Gigi, iar Gigi stim ce 'antrenor' e! Asa ca sunt bucuros ca a fost adus un tip fara personalitate, inteligenta si coloana vertebrala pentru a fi calarit de toanele lui Becali. Iar ca pitestean, sincer, nu plang dupa Nicolae Dica - vazand ca pentru bani, cv si emotii fecesebiste accepta statutul de nevertebrat! Cine are nevoie de asa ceva?

15 Mai 2017, 21:23 • Imi place

redbluearmy nu te inteleg deloc gresit, sunt de acord cu tine! asta e, dica isi asuma, crezand ca el - ca si altii va fi exceptia - poate reusi, si pe cale de consecinta o sa-i inchida gura lui becali! :) pe langa asta, ma intristeaza starea de fapt de la fcsb, fiindca pentru mine dica este echivalentul unei incercari de cateva etape, dupa care vor fi alte si alte cautari pentru un alt antrenor...totul, bineinteles, dublat de voracitatea lui gigi de a cumpara toti jucatorii buni pentru a nu mai trece prin ce-a trecut sezonul tocmai incheiat!

16 Mai 2017, 12:23 • Imi place

redbluearmy dica, din pacate trebuie s-o spun, este pe langa simbolul unui foarte crud inceput - ceea ce nu cadreaza la pretentiile acestei echipe decat ca ceva BIZAR - , si simbolul amatorismului in ce priveste decizia FCSB-ului or giginio, asumat, l-a vrut ca precursor al unuia care nu poate veni chiar acum, probabil! iti dai seama omogenizari de jucatori! :))) sa ne bucuram, ptr ca gigi ne garanteaza - cel putin - un inceput de sezon rasu-plansu si mai incolo, mai vedem noi! :)

16 Mai 2017, 12:34 • Imi place

redbluearmy ce nu inteleg este de ce gigi nu-si asuma pan la capat jucaria lui! sa tina preparatorii fizici si pe ceilalti, ca sa-i incarce fizic pe jucatori, masaje, recuperari, draci-laci, iar din punct de vedere tactic - ca oricum o face - sa faca totul, sa-si asume totul, fara sa mai joace tontoroiu cu x, y, z ca e deja penibil!

16 Mai 2017, 12:38 • Imi place

redbluearmy in situatie asta ar ramane si cu banii, se termina orice discutie cu prime de instalare, cu clauze de reziliere, cu toate cacaturile...in plus, ar fi si el ca nasu HAGI! daca HAGI a reusit, el de ce n-ar reusi! :)

16 Mai 2017, 12:41 • Imi place

Dumitru Mirela Nu e rege🎂

28 Iunie 2017, 00:44 • Imi place

redbluearmy ohohoho, buna Mirela!

28 Iunie 2017, 09:19 • Imi place

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.