redbluearmy

Director Editorial

369 opinii

5 fotografii

22 videoclipuri

84 prieteni

1 abonați

1420 like-uri

6302 comentarii

redbluearmy

21 August 2017, 12:38 • Vezi toate opiniile lui redbluearmy

Aceeasi Simona, doar parerologii sunt diferiti

Eterna intrebare: De ce Halep, oare, clacheaza - de fiecare data - in partidele cu miza? 

Dincolo de orice analize si pareri, statistica ne arata ca atat poate...ca e mult, ca e putin, ea este, momentan, doar o (maxim) finalista, o meritorie loc 2, o meritorie prima pierzatoare a unei finale.

Restul sunt vrajeli, frumos ambalate, menite a picta eronat realitatea. Unii o fac din interes si/sau rautate, altii din nestiinta sau dintr-o valorizare exagerata a potentialului ei de care se agata cu disperare pentru a-si adauga macar un cm "inaltimii" proprii, poate si poporului din care fac parte.

Ea, Simona, (mai) face "eroarea" - tentanta sa musti din ea, ca din marul cunostintei binelui si raului - de a ne da, noua romanasilor, sentimentul fragil ca ne putem depasi conditia si adn-ul de looser, ca putem fi si noi winner(i), de inteles deci, frustrarea de final...la fel de repede insa, ciclic, intr-un interval de zeci de minute, cel mult, suntem bagati si mai mult in pamant, si mai jos, atat de jos, unde poate ca meritam sa fim! Greuceanu mereu pierde in lupta cu zmeul, iar povestea cu care am crescut e frumoasa, insa mamicutele noastre ne-au facut sa credem - poate si ele au fost mintite la randu-le - intr-un final mincinos...

Ziceam candva, spre binele ei, dar si al sanatatii noastre ca perceptie: nu mai puneti pe umerii ei firavi greutatea de nepurtat a viselor voastre/noastre gresite! Pentru ca, un etern loc 2, pentru noi, e cel putin la fel de mare ca 1, daca nu, chiar mai mare!...nu mai vorbesc ca e, poate, cel putin la fel de greu de aparat ca 1!

PS: Idem FCSB-ului: sa ajungi sa joci cu Sporting si sa pierzi calificarea, e felul nostru, atat de propriu, de a castiga...O victorie insa - acest vis de nevisat - si eliminarea portughezilor ar fi o gaura in normalitatea destinului nostru, o versiune de "i-am rupt fasul lui D-zeu", iar paraiala cosmica trebuie ca va fi atras atentia tuturor, ca de haz sau de necaz! 

...pentru ca-s roman si nu ma pot dezminti de ai mei, cred si vreau sa cred ca voi apuca sa traiesc aceasta zi. daca nu, nu-i bai, ca a fi etern looser, ca stabilitate mintala si destin prestabilit, echivaleaza ca valoare cu a fi etern castigator - ei sunt ying, noi yang, ei sunt doamne-doamne, noi diavolul, ei sunt destepti...prin comparatie, e mult mai rau pentru aia care sunt ori looseri ori winner(i), cum ar veni, penduleaza, cu curu-n doua luntrii ca existenta...reconsiderati-va deci, pentru ca, daca ne gandim bine, cand tragem linie, iesim pe plus la socoteala aia - daca o fi vreuna - finala!

Sunt 1 persoane carora le place.
interstelistul :-)))))

22 August 2017, 22:20 • Imi place

redbluearmy chiar iti pregateam necrologu...

23 August 2017, 09:19 • Imi place

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.