Catalin Oprisan

Redactor GSP

8 opinii

0 fotografii

0 videoclipuri

4287 abonati

53 like-uri

5 comentarii

Catalin Oprisan

8 Februarie 2012, 12:04 • Vezi toate opiniile lui Catalin Oprisan

Vrei sa faci baie cu Cristiano Ronaldo?

E clar! Unora nu le mai ajunge să aibă doar postere cu fotbaliştii preferaţi ori să primească doar informaţii despre ei. Începînd de azi, pot face şi baie cu idolii!

O compania specializată în producerea de obiecte sanitare pentru baie, Azteca, a anunţat că a început producerea unor mozaicuri speciale, din faianţă, cu imaginile jucătorilor lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo şi Iker Casillas, pentru ca fanii din întreaga lume să poată face baie cu galacticii. "Lumea evoluează şi trebuie ţinut pasul. Am primit acceptul jucătorilor, iar preţurile nu vor fi nici mici, dar nici mari", au declarat reprezentanţii companiei. De asemenea, se negociază cu cei de la Real Madrid, pentru ca aceştia să-şi dea acceptul la folosirea, pe faianţă, a siglei celui mai galonat club din lume.

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.