606 opinii

5 fotografii

2 videoclipuri

73 prieteni

4 abonați

1706 like-uri

1100 comentarii

Denisa Marginean

6 Mai 2018, 20:14 • Vezi toate opiniile lui Denisa Marginean

Potaissa Turda n-a avut replică la Bucureşti! Dinamo e în finala Ligii Naţionale de Handbal Masculin

Dinamo Bucureşti - Potaissa Turda 32-27 (17-13)

Potaissa Turda a suferit o grea înfrângere în Capitală în cel de-al doilea meci al semifinalei Ligii Naţionale de Handbal Masculin. După ce au pierdut la limită pe teren propriu, turdenii şi-au pus toate speranţele în meciul retur, dar s-au lovit de rezistenţa "câinilor roşii", care au avut şi de data aceasta un portar într-o formă de zile mari.
Turdenii au stat bine în defensivă şi debutul primului act a fost unul echilibrat. Adomnicăi a finalizat după o acţiune de atac frumoasă şi a restabilit egalitatea la 2 în minutul 6. Dar, goalkeeperul Saeid Heidari a prins din nou o zi magică şi a salvat două lovituri de la 7 metri, iar intervenţiile sale salvatoare le-au permis bucureştenilor să se distanţeze, scor 6-2 (min.12).
Au urmat momente bune pentru formaţia lui Ştefan Constantin care a profitat de numeroasele greşeli neforţate ale turdenilor şi s-a desprins la 5 goluri, scor 9-4 (min.15). A fost momentul în care tehnicianul Horaţiu Gal a solicitat time-out şi le-a cerut elevilor săi: "Nu ne grăbim. Nu renunţăm!"
Deşi au dat impresia că pot reveni, turdenii n-au reuşit să menţină ritmul, iar unele greşeli, de-a dreptul copilăreşti, i-au costat. Scor la pauză: 17-13.
Mocanu a înscris primul gol al actului secund, dar Ghiţă a redus din diferenţă un minut mai târziu. Atmosfera din Sala Dinamo a devenit de-a dreptul incendiară şi în încercarea de a-i tempera pe suporterii dinamovişti partida a fost întreruptă câteva minute.
A fost 22-17 (min.42), 26-20 (min.50) şi 28-24 (min.57). Până la finalul partidei, "câinii" au mai înscris de patru ori, în timp ce turdenii au mai punctat de trei ori, scor final: 32-27.
Cu 2-0 la general, Dinamo Bucureşti s-a calificat, pentru a treia oară consecutiv, în finala Ligii Naţionale de Handbal Masculin.
Dinamo Bucureşti: Saeid Heidari, Grigoraş-portari
Au marcat: S.Esteki 8 goluri,  A. Esteki 5, Mocanu 5, Descat 4, Gavriloaia 4, Şandru 3, Bera 2, Mironescu 1.
Antrenor: Constantin Ştefan
Potaissa Turda: Irimuş, Varo-portari
Au marcat: Ignat 7 goluri, Ghiţă 5, Cântec 4, Zacaciurin 3, Adomnicăi 2, Lazăr 1, Iancu 1, Asoltanei 1, Szoke 1, Stamate 1, Varo 1
Antrenor: Horaţiu Gal

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.