604 opinii

5 fotografii

2 videoclipuri

73 prieteni

4 abonați

1705 like-uri

1100 comentarii

Denisa Marginean

16 Aprilie 2012, 21:34 • Vezi toate opiniile lui Denisa Marginean

Fabrice Muamba a fost externat din spital

Fabrice Muamba a fost externat din spitalul londonez Chest la mai puţin de o lună după ce s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului cu Tottenham din Cupa Angliei.

Mijlocaşul, care a fost ţinut în viaţă în mod artificial pentru 78 de minute în urma unui stop cardiac în timpul partidei cu Tottenham, de pe 17 martie, a făcut o recuperare uimitoare.
„Sunt foarte bucuros că sunt externat şi vreau să profit de acest moment să mulţumesc fiecărui angajat al Spitalului Chest, care a avut un rol important în recuperarea mea. Devotamentul şi profesionalismul de care au dat dovadă sunt uimitoare şi le voi fi recunoscător.Vreau să mulţumesc tuturor celor care m-au sprijinit şi  mi-au trimis mesaje.
Acum am ieşit din spital, aştept cu nerăbdare să continui recuperarea şi să petrec timp cu familia mea” a declarat Muamba.

Muamba va continua recuperarea acasă şi nu se ştie când sau dacă fotbalistul de 24 de ani va reveni pe teren.

„Este o veste minunată că Fabrice a fost externat. Toată lumea este încântată” a spus managerul clubului Bolton, Owen Coyle.

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.