606 opinii

5 fotografii

2 videoclipuri

73 prieteni

4 abonați

1706 like-uri

1100 comentarii

Denisa Marginean

13 Octombrie 2016, 16:15 • Vezi toate opiniile lui Denisa Marginean

Banatu-i fruncea! Politehnica Timişoara a dispus fără probleme de Potaissa Turda

Politehnica Timişoara- Potaissa Turda 28-20 (15-8)

În Sala ″Constantin Jude″ din  Timişoara s-a disputat miercuri, 12 octombrie, confruntarea dintre Politehnica  Timişoara şi Potaissa Turda contând pentru etapa a  VIII-a a Ligii Naționale de Handbal Masculin.
Marjanovic, golgheterul timişorenilor, a deschis scorul în primul minut de joc, dar Thalmaier a replicat la faza imediat următoare. Meciul a avut un ritm bun şi fazele s-au succedat cu repeziciune de la o poartă la cealaltă, iar cele două formații au mers umăr la umăr până în minutul 7 când tabela de marcaj afişa egalitate la 4.
Marjanovic a înscris pentru 5-4 şi turdenii s-au lovit, apoi, nu numai de o apărare agresivă dar şi de omul din poarta timişorenilor, Adam Savic, care a fost providențial.
Pe lângă Simovic şi Marjanovic, un aport deosibit pe faza ofensivă a avut şi Robert Furak înlocuitorul mult mai  experimentatului Marko Lasica care a fost suspendat două etape.
Minutul 12 şi timişorenii aveau un avans de 5 goluri, scor 9-4, iar aruncările turdenilor s-au lovit de ″zidul″ din  poarta adversă. Adam Savic s-a opus de două ori aruncării lui Lazăr şi a respins, de asemenea, mingea expediată de Zacaciurin, în timp ce Simovic a fructificat pentru 10-4 (min.15).
A fost 11-5 (min.18) şi 13-6 (min.22). Cu şapte minute înainte de finalul primei părți, Adam Savic s-a opus aruncării lui Zacaciurin şi, profitând de lipsa goalkeeperului din poarta turdeană, a înscris pentru 14-6. Cântec şi Thalmaier au redus din diferență, dar Marjanovic a stabilit scorul la pauză:15-8.
Simovic a punctat de două ori consecutiv în debutul părții secunde, iar Radu Lazăr şi Răzvan Pavel şi-au trecut numele pe lista marcatorilor, scor 17-10 (min.35).
Savic, portarul adus la Timişoara de Pero Milosevic în această vară, a fost de neînvins şi în actul secund,  iar jocul a curs într-o singură direcție. Cu 10 minute înainte de final, timişorenii aveau un avans de 10 goluri, scor 23-13.
Vuk Milosevic, fiul tehnicianului timişorean, a punctat pentru 27-16, Iancu a înscris de două ori consecutiv iar Rotaru a stabilit scorul final: scor 28-20.
Pentru formația lui Horațiu Gal este a doua înfrângere înregistrată în această ediție de campionat. Cu un total de 16 puncte, Potaissa Turda ocupă locul 4 în Liga Zimbrilor şi va întâlni în etapa următoare, pe teren propriu, CSM Făgăraş.

Politehnica Timişoara- Potaissa Turda 28-20 (15-8)

Politehnica Timişoara: Adam Savic, Daskalovski-portari
Au marcat: Simovic 9 goluri, Marjanovic 7, Furak 5, Milosevic 4, Fenici 1, Şimicu 1, Savic 1.
Antrenor: Pero Milosevic
Potaissa Turda: Ţenghea, Varo, Fleşer-portari
Au marcat: Lazăr 6 goluri, Rotaru 3, Thalmaier 3, Zacaciurin 3, Iancu 3, Cântec 1, Pavel 1.
Antrenor: Horațiu Gal

Sunt 2 persoane carora le place.
sabin burea Bine ai revenit, Denisa! Intotdeauna o placere sa te citim...

15 Octombrie 2016, 14:02 • Imi place (1 persoane)

Denisa Marginean Bine v-am regasit, prieteni! Multumesc mult, Sabin!

23 Octombrie 2016, 13:05 • Imi place

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.