49 opinii

0 fotografii

0 videoclipuri

93 prieteni

2 abonați

115 like-uri

138 comentarii

Dumitru Mirela

19 August 2018, 10:05 • Vezi toate opiniile lui Dumitru Mirela

To be continue

Seriozitatate - marca inregistrata

Participam pentru pentru a face act de prezenta , nu , pentru a arata ca fotbalul romanesc mai are resurse . Noi, suporterii vrem foarte multe de la preferatii nostrii : trasee, goluri , driblinguri   pentru a merge acasa sa ne simtim:mandrii ca suntem romani  doar ca socoteala nu se potriveste cu cea din targ. 

Doua formatii romanesti au spus , ciao  anului competional european :  CS U. Craiova si Viitorul  Constanta. 

Echipa lui Mangia cumulat a tras de 10 ori la poarta  iar nemtii au tras de 40 de ori . In pactica Craiova n-a  atins mingea in terenul nemtilor . Sigur ca oltenii  mi-ar  spune despre salarii , despre  cat de inflexibil e lotul  dar pe  hartie  CS- U Craova ramane  o echipa cu pretentii. Antrenorul italian isi cauta  scuze:  spune sa  nu comparam campionatele  intre ele..Tind sa-i dau dreptate in esenta, caci in practica ramane repetent o sa a duc aminte de Mainz  contra gazului Metan .O mai mare  atentie asupra acestor partide  din Europa, daca  ar fi acordat clubul, am fi putut juca macar de la egal la egal cu acest Leipzig (culmea echipa neexperimentata in meciurile internationale - cum se  tot  cauta scuze  prin meleagurile noastre.)

Mai multa munca si vorba mai putina -le ar sta mai bine. 

Viitorul Constanta - aliniata si incurajata de Gheorghe Hagi in fata unei echipe olandeze nu s-a facut de rasul curcilor precum oltenii dar  culmea si aceasta  echipa se incadreaza la ceea ce am spus mai sus :respectul fata de munca (SERIOZITATE dar la nivel individual).In fata ni se aduce argumentul tineretii. Intrebarea este :Pana cand Dl Hagi , deja se  aduna prezentele dvoastre europene fara valoare considerabila. , in numar de  3. Asteptam intrarea in grupele europa league caci Champions league devine un vis . Aveti un cos intreg cu tehnicitate , suporteri iar la ..seriozitate mai trebuie lucrat. Nu putem doar sa ne prezentam la meciuri cu scuza ca suntem prea tineri.

 

Sunt 1 persoane carora le place.
sabin burea Daca Steaua ar avea antrenor, problema e ca nea Gigi trebuie sa fie megastarul asa ca e aproape imposibil sa mai ajunga acolo un tehnician de valoare... Cred totusi ca Rapid Viena poate fi eliminata. Succes!

19 August 2018, 19:07 • Imi place

redbluearmy Mirelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, mai traiesti? Sabine? va salut...take care! PS: am reaterizat din curiozitate.

20 August 2018, 16:29 • Imi place

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.