7 opinii

0 fotografii

0 videoclipuri

134 prieteni

0 abonați

18 like-uri

15 comentarii

Sergyu Sergyu

2 Mai 2012, 00:08 • Vezi toate opiniile lui Sergyu Sergyu

Astazi snookerul nu a mai contat

Dupa cum probabil stiti deja , in aceasta perioada se desfasoara Campionatul Mondial de Snooker de la Sheffield. Sigur fara prea multa mediatizare desi sunt convins ca fani ai acestui sport exista in tara noastra foarte multi. S-a ajuns in sferturile de finala.

Si ma opresc aici cu prezentarea aceasta a CM , pentru ca ea conteaza prea putin. Ma indrept spre unul dintre sferturile de finala. Stephen Hendry - Stephen Maguire. In dimineata frumoasei zile de 1 Mai 2012 , eram increzator. Speram...speram si credeam in regele snookerului , in scotianul Hendry. Reusise la aceasta editie breakul maxim si sa il invinga pe campionul en-titre. Asadar ma gandeam ce frumos ar fi un nou titlu la Crucible. Entuziasmul mi-a disparut repede. Maguire a reusit un 7-1 rapid de dimineata , iar seara a incheiat partida scor 13-2. Groaznic. Asta gandeam la sfarsitul partidei. Nu stiam insa ca ce avea sa fie si mai rau abia urma . Magicianul tacului , cel care mi-a marcat copilaria s-a retras. A renuntat sa ne mai incante cu jocul lui si ne-a lasat in urma istorie. O istorie plina de glorie , cum nimeni nu mai are in acest sport. Stephen e Schumacher al F1 , e Federer al tenisului , Messi al fotbalului , Jordan al baschetului si asa mai departe. E greu sa treci prin ce a facut Hendry , am sa incerc sa trec doar cateva merite. Cel mai tanar campion mondial , de 7 ori campion mondial , numarul 1 in lume timp de 8 ani consecutivi , 36 de turnee de puncte castigate si 72 in total ,  de 11 ori breakul maxim si peste 700 de breakuri de peste 100 de puncte. Fara cuvinte.

Probabil snookerul nu a mai suferit o asemenea pierdere de la Paul Hunter. Sigur situatia este alta , dar cu siguranta snookerul a pierdut enorm. In ambele situatii. Nu putem decat sa ne inchinam in fata ta , si sa iti multumim pentru tot. Acesta a fost Stephen The Golden Boy HENDRY! 

Sunt 3 persoane carora le place.
neko00 Nu pot să-mi revin, pur şi simplu mi-e greu să cred că e adevărat. E ca şi când am pierdut pe cineva drag, pentru că Hendry mi-a fost drag. E o pierdere imensă pentru snooker, învăţatorul abandonandu-l. Deşi e o diferenţă mare intre pierderea sa şi cea a lui Paul Hunter, care nu mai este printre noi, imi va fi greu să nu-l mai vad pe Hendry la masă. Hail the king! Thank you, Hendry!!

2 Mai 2012, 00:58 • Imi place (2 persoane)

ionut suciu simply the best! o sa fie greu sa ma mai uit la snooker...tineam cu tine domnule stephen hendry desi nu mai jucai ca altadata si mana iti tremura parca acum...si totusi cand si cand aveai cate o tresarire de orgoliu goldenboy sau scotianul de gheata isi faceau aparitia pentru scurt timp sa mai faca un break maxim sa mai castige un meci si momentele acelea le traiam cu sufletul la gura. mi greu sa ma uit acuma la snooker pentru ca idolul meu a plecat...adio domnule Hendry

2 Mai 2012, 10:20 • Imi place

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.