anal_istul

Colaborator

Cele mai noi contributii:

58 opinii

0 fotografii

0 videoclipuri

10 prieteni

0 abonați

155 like-uri

417 comentarii

anal_istul

12 Aprilie 2017, 11:28 • Vezi toate opiniile lui anal_istul

Tzar tzar

Alo,UEFA?

Da?

Hm,sti...3-0?

Da,da.Il delegam pe,Deniz Aytekin?

Daca se poate...

Nu uitati sa tineti jucatori in careu,sa lasati baniii la secretara si de restul ne ocupam noi.

Ok,multumim pentru intelegere.

Sunt 1 persoane carora le place.
redbluearmy ...dupa 4-0 in tur la paris CU psg, a urmat 6-1 in espania! ce mai mi-e de intors un amarat de 3-0? stim toti ca "precedentul miracolului e creat" si o sa fie iar angajament, determinare si o noua lectie de fotbal PLANETAR!

12 Aprilie 2017, 13:45 • Imi place

redbluearmy deja ne-am obisnuit cu minunea si poate ca ignorantului de mine ii e greu sa dea perdeaua de coincidente la o parte, dar PAROL, SA MOARA SANDOKAN!, daca si de data asta intoarce barca rezultatul, eu zic ca o sa fie unii, printre care si subsemnatul, care o sa inghita greu spre deloc izbanda! PS: dar...si pe timpul lui GIZAS erau cate unii care vedeau si nu credeau si el era cinstit!...tot asa si cu blaugrana, ea o trece printr-o faza mai nefaza si a devenit o echipa care joaca mirobolant doar acasica si eu sau matale ne indoim de "verticalitatea ei morala"...sa nu anticipam, totusi! la o adica HUO! noua, ignorantilor necredinciosi care nu vad printre randurile nuantelor realitatii!

12 Aprilie 2017, 13:56 • Imi place

redbluearmy pe de alta parte, ma doare la cocar despre barcelona si in genere despre fotbal ..! messi are jde meleoane in cont, isi hraneste catelusii cu T-Bone argentinian, face si desface echipa si antrenorii, eu, tu, restul ramanem tot in necunoscuta dar fascinanta noastra viata! ia mai da-i in slbz cu cacaturile lor fair-play, ca-s o adunatura de "complici-implici", mai spalati si cu mult mai multi bani ca saraciile astea de la noi!

12 Aprilie 2017, 14:10 • Imi place

redbluearmy un nou titlu puricos pentru FCSB? ar merita de alibec sa se bucure si el saracu, chiar si (sau mai ales) gonoree! cat despre antrenor, avem cel mai mare strateg ever! cat despre manager?! ce mai?!... dam clasa la echipament, la declaratii, la lot, la absolut tot, meritam sa castigam! :))))))))))))

12 Aprilie 2017, 14:15 • Imi place

sabin burea Teoretic Barcelona are mai multe sanse de calificare, a luat un gol mai putin decat la Paris. Practic Juventus ar trebui sa stie sa gestioneze avantajul. Nu-mi ramane decat sa sper intr-un arbitraj cat de cat corect in retur...

13 Aprilie 2017, 11:15 • Imi place (1 persoane)

anal_istul Red...sa se bucure alibec?pai nu s-a bucurat cu astra?de cate ori sa se mai bucure?gonoree?n-ar mai avea parte de bucurii fotbalistice.... :) hai ca sunt rau,da' ma doare la basca,sa fie cu de toate ptr toti,bucurie si voie buna,ce paula mea.TRADARE!!! :)))

14 Aprilie 2017, 08:06 • Imi place

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.