anal_istul

Colaborator

Cele mai noi contributii:

58 opinii

0 fotografii

0 videoclipuri

10 prieteni

0 abonați

155 like-uri

417 comentarii

anal_istul

6 Februarie 2018, 11:21 • Vezi toate opiniile lui anal_istul

Despre Dinamo...

despre nimic.

   Toti analfabetii mai nou citesc in stele,ne asteapta vremuri grele,trecem peste ele.Fericirea pentru noi pare de neatins si totusi,maine e o noua zi.Dinamo transfera,mult si prost,presa zice ca e bine,eu cinic de fel,ma scarpin la oua(nu,nu alea ale lui Nastase) si rad.Dupa ce ne-au injurat,dupa ce ne-au scuipat...ii aducem inapoi pe post de idoli ai tribunelor.

    Sa fie clar,ma pis si pe Palici,care dupa ce a plecat,acuza staff-ul ca-i dadea tocanita de porc sa manance,ma pis si pe Nistor,care si el declara cu putin timp in urma ca,CFR e un pas inainte,ma pis si pe Torje care canta ca stana e numai una.

     Il vreau pe Popa titular,pe Dudea,Munteanu,Corbu...Dinamo nu prinde playoff-ul,deci hai ca reconstruim,pentru a mia oara.

     Sunt frustrat,da sunt.Sunt frustrat cand vad pe altii cum au titulari de genul lui Man si se bat la titlu iar noi am scapat de Costache.

     Il vreti pe Borcea inapoi?Eu nu dar am zis la momentul arestarii ca o sa-l regretam,caci romanul are o vorba,rau cu raul dar mai rau fara rau.

     

redbluearmy iar esti mah, suparat?

8 Februarie 2018, 10:46 • Imi place

redbluearmy adevarul ca o revenire a lui borcea ar fi...nici nu-mi gasesc cuvintele. :)

8 Februarie 2018, 10:47 • Imi place

redbluearmy in atare conditii, se mai poate oare comenta cine este singurul simbol de constanta si performanta in liga 1? :))))))))) nea jiji!

8 Februarie 2018, 10:55 • Imi place

anal_istul Hai sictir ma..jubilezi?Lasa ca va fute cfr si pula titlu si anul asta iar daca Rinamo intra-n playoff,daca...garantat nu luati titlu :P

9 Februarie 2018, 17:58 • Imi place

anal_istul 6 puncte ia cfr cu noi garantat si apoi,un egal sau chiar o victorie contra voastra si v-am futut :D muie FCSB :D

9 Februarie 2018, 17:59 • Imi place

Personalizeaza

Iti oferim pe pagina ta doar stirile care te intereseaza din GSP

Contribuie

Adauga articole, imagini, video, noutati si impartaseste-le cu prietenii tai

Conecteaza-te

Fa-ti propria retea de prieteni cu care sa comunici prin sport. Viziteaza profilul lor si pasiunea comuna va forma comunitatea voastra

Fa-te auzit

Exprima-ti opiniile prin intermediul MySport, iar daca esti bun poti fi citit de peste 250.000 vizitatori, zilnic, pe GSP.ro sau in Gazeta Sporturilor.